Tensiuni URIAȘE în Piața Victoriei și acte de VIOLENȚĂ! Zeci de persoane au cerut ajutor medical!

 

Încă 40 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală după ora 17.30, în Piaţa Victoriei, după ce au avut loc noi incidente, iar jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene. Jandarmeria a adus în piaţă şi un tun cu apă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, echipajele medicale aflate în Piaţa Victoriei au intervenit pentru a acorda primul ajutor, în intervalul orar 17.30-19.00, unui număr de 40 de persoane. Un alt jandarm a necesitat îngrijiri medicale dupa ce a fost lovit în zona feţei.

Noi incidente au avut loc în Piaţa Victoriei, după ce unii protestatari au forţat gardurile în zona din faţa Guvernului şi au aruncat cu diverse obiecte, iar jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene. Mai multe persoane au avut nevoie de ajutor medical, arată cei de la news.ro.

 

În Piaţa Victoriei se află câteva mii de protestatari.

Unii dintre manifestanţi au încercat, din nou, în urmă cu puţin timp, să forţeze gardurile din zona din faţa Guvernului. Unii dintre aceştia au şi aruncat cu diverse obiecte, iar jandarmii au ripostat cu gaze lacrimogene.

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe