Antena Căutare

VIOLENȚE în Piața Victoriei! Protestatarii au spart cordonul de jandarmi! Ce se întâmplă (VIDEO)

Protestatarii au spart cordonul de jandarmi și au ajuns la gardul Guvernului. Au apărut violențele în Piața Victoriei!

Protestatarii au spart cordonul de jandarmi și au ajuns la gardul Guvernului. Au apărut violențele în Piața Victoriei!

Mulţi protestatari au ajuns în faţa Guvernului încă de dimineaţă. Iar alţii sunt încă pe drum spre Capitală.

Din păcate au apărut şi primele incidente. Un bărbat care a lovit protestatarii, a fost ridicat de jandarmi.

Mai mulţi participanţi la mitingul Diasporei au rupt gardurile de protecţie instalate de forţele de ordine în Piaţa Victoriei şi au ajuns până la gardul Palatului Victoria, existând incidente cu jandarmii. La această oră, în Piaţa Victroei se află câteva sute de manifestanţi.

În jurul orei 16.00, participanţii la mitingul Diasporei au rupt gardurile de protecţie instalate de forţele de ordine în Piaţa Victoriei şi au ajuns până la gardul Palatului Victoria, existând incidente cu jandarmii.

VIOLENȚE în Piața Victoriei! Protestatarii au spart cordonul de jandarmi! Ce se întâmplă (VIDEO)

O parte dintre protestatari au rupt gardurile instalate de jandarmi şi au alergat spre Palatul Victoria, ajungând până în faţa clădirii, unde câţiva dintre ei au aruncat cu sticle.

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene şi au reuşit să împingă mulţimea din faţa sediului Palatului Victoria, înspre locul de desfăşurare a manifestaţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, trei jandarmi au fost răniţi, cel mai grav având o fractura la un deget. Enache a susţinut că unii dintre manifestanţi au aruncat inclusiv cu bucăţi de asfalt.

Echipajele SMURD au intervenit în cazul a două persoane cărora li s-a făcut rău şi au fost scoase pe targă din mulţime.

"La un moment dat, persoanele care protestau au forţat gardurile de protecţie instalate de noi, au blocat traficul rutier, iar în acest moment colegii mei au format un nou dispozitiv undeva la limita trotuarului din faţa Guvernului. Situaţia este tensionată înainte să înceapă acest protest şi a fost alientată atât prin intermediul mass-media, cât şi pe reţelele sociale, însă solul nostru este să asigurăm acest echilibru să această tensiune să descarce, dar nu într-un mod negativ, pentru că nu ne dorim niciun fel de incident, de confruntări", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

El a precizat că dispozitivele de jandarmi au fost suplimentate.

Sursa: news.ro

Lovitură de teatru pentru Telekom, Orange, Vodafone și RCS RDS! Din 1 mai 2019 toți vor fi obligați să facă asta!... Imagini NERECOMANDARE minorilor! Un tânăr A MURIT în timp ce era filmat de prieteni. Filmulețul a apărut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x