Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

O clinică privată din România testează populația pentru coronavirus, contra cost

O clinică privată din România a anunțat că testează populația, la cerere, pentru coronavirus.

O clinică privată din România testează populația pentru coronavirus, contra cost

Inquam Photos / George Călin

Cum poți face testul pentru coronavirus? Clinica Sanador a anunțat că a început testarea populației adulte pentru SARS-CoV-2 și că rezultatele sunt disponibile în 24 de ore de la testare.

Pentru a respecta regulile privind distanța socială și evitarea aglomerărilor, Sanador a anunțat că aceste teste se fac doar pe bază de programare.

Cât costă un test coronavirus? Conform anunțului clinicii, prețul testului este de 350 de lei.

Reacțiile oamenilor au fost împărțite. Unora li s-a părut util și au distribuit informația, în timp ce un număr impresionant de persoane și-au manifestat furia față de decizia Clinicii Sanador, considerând că speculează financiar o situație de panică a populației.

Citește și: Cât de scump este testul pentru coronavirus! „Acesta este motivul pentru care nu putem face teste pentru COVID-19 la cerere!”

Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la 308 în România, însă veștile sunt proaste, întrucât a crescut numărul persoanelor aflate în Terapie Intensivă.

Citește și: Va crește numărul de teste pentru coronavirus, în București. Anunțul făcut de Gabriela Firea: „Astăzi s-au făcut cele mai multe testări”

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.284 de teste, din care 40 în unități medicale private. Dintre acestea, 7.976 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Recomandari