Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Teste de simulare online pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională, publicate de Ministerul Educației! Descarcă-le de aici!

Noi modele de subiecte pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat au fost publicate, luni, de Ministerul Educației.

Teste de simulare online pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională, publicate de Ministerul Educației! Descarcă-le de aici!

„Testele de antrenament” sunt „un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale”, se precizează într-un comunicat al Ministerului Educației.

TRAGEDIE! A MURIT MARTIN TUDOR, FOSTUL PORTAR AL STELEI

Baremele de notare nu au fost publicate, însă. Potrivit ministerului, acestea vor fi făcute publice vineri, 3 aprilie.

„În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii examenelor naționale, Ministerul Educației și Cercetării a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale.

Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate pe același site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare și calibrare a modului în care au fost redactate răspunsurile.

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleșcoala vor fi prezentate unele soluții ale acestor teste de antrenament, cu explicațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare și de notare”, a transmis Ministerul Educației.

Teste simulare Bacalaureat - Descarcă de AICI.

Teste simulare Evaluare Națională - Descarcă de AICI.

Recomandari