Căutare Live

Timp de 10 ani, șeful Departamentului de Oftalmologie al unui spital din Cluj și-a lăsat soţia nespecializată să opereze pacienţi cu probleme la ochi

Şeful Departamentului de Oftalmologie al Spitalul CF din Cluj Napoca este în centrul unui mare scandal, după ce şi-ar fi lăsat, timp de nouă ani, soţia să facă intervenţii chirurgicale şi să consulte pacienţi, deşi, legal, nu avea dreptul să facă asta!

Şeful Departamentului de Oftalmologie al Spitalul CF din Cluj Napoca este în centrul unui mare scandal, după ce şi-ar fi lăsat, timp de nouă ani, soţia să facă intervenţii chirurgicale şi să consulte pacienţi, deşi, legal, nu avea dreptul să facă asta!

În mod absurd, doar medicul care și-a lăsat soția să opereze a fost sancționat, pentru că numai el este angajat al spitalul respectiv. Acesta a primit o penalizare de 10% din salariu pe o perioadă de trei luni. Soția lui, în schimb, nu a putut fi sancționată, deoarece nu are nicio relație contractuală cu unitatea spitalicească.

Femeia, care este medic oftalmolog abia de anul trecut, ar fi consultat și operat sute de pacienți în ultimii 10 ani pe secția condusă de soțul său. Cei doi au negat însă, și spun că totul s-ar fi întâmplat doar sub stricta supraveghere a medicului și doar în perioada în care acesta îi era coordonator pe timpul rezidențiatului.

Totul a ieșit la iveală extrem de greu, deoarece chiar și în cazul în care operațiile femeii nu reușeau, pacienții nu depuneau plângere, pentru că li se spunea că întreaga vina o poartă ei, pentru că s-au mișcat pe masa de operație.

Româncă bătută de către nepoții unui de temut lider italian. Femeia a ajuns de urgență la spital... A intrat, s-a pozat, a furat şi a ajuns vedetă pe un site de socializare! Jaful din club este demn de un serial de comed...
Parteneri
Dieta cu pepene roșu: beneficii și contraindicații
Catine.ro
Ultimele știri
x