Antena Căutare

Veste URIAȘĂ! Tinerii din România, care au PESTE 18 ANI, pot primi TICHETE! Anunțul este oficial!

Toți tinerii cu vârsta de 18 ani din UE au posibilitatea de a se înscrie în concursul pentru permisele de călătorie gratuite, în perioada 29 noiembrie - 11 decembrie 2018.

Toți tinerii cu vârsta de 18 ani din UE au posibilitatea de a se înscrie în concursul pentru permisele de călătorie gratuite, în perioada 29 noiembrie - 11 decembrie 2018. Pentru România vor fi alocate peste 450 de tichete, persoanele selectate urmând să călătorească în întreaga Europă între 15 aprilie și 31 octombrie 2019.

Mii de tineri de 18 ani pot călători gratuit în Europa în 2019, cu trenul, timp de o lună, printr-un program european.

Turismul cu buget redus s-a dezvoltat serios în ultimii ani. Găsim dormitoare comune în hosteluri, platforme online prin care oamenii îşi pun casa la dispoziţia turiştilor, zboruri low-cost sau abonamente cu reducere pentru studenţi.

Veste URIAȘĂ! Tinerii din România, care au PESTE 18 ANI, pot primi TICHETE! Anunțul este oficial!

Programul european DiscoverEU continuă şi anul viitor, după ce în această vară aproape 600 de tineri români de 18 ani au plecat cu trenul în Europa.

„Din România vor pleca în această etapă aproximativ 450 de tineri, dar pentru că tinerii se simt foarte bine împreună, există posibilitatea ca aceste călătorii să fie individuale sau într-un grup de maximum 5 persoane. Gaşca ta de prieteni cu care poţi să călătoreşti în maximum 5 țări, pentru o perioadă de 30 de zile, principalul mijloc de transport fiind trenul. ”, spune Ștefan Turcu,reprezentant al Comisiei Europene în România.

Cei care vor să se înscrie în programul DiscoverEU trebuie să împlinească 18 ani până la 31 decembrie, să se înscrie online până la sfasitul lunii vitoare, şi după ce un juriu va face selecţia să îşi facă rucsacul. Călătoriile vor fi între 15 aprilie şi 31 octombrie, anul viitor.

Vremea rea a făcut ravagii în țară! Trei persoane au murit, în urma ninsorilor și vântului puternic ... Alocatii copii tăiate! Austria diminuează alocaţiile copiilor imigranților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x