Căutare Live

Titularizare 2018 Edu.ro. Tot ce trebuie să știi despre examenul de titularizare

Titularizare 2018. Profesorii care vor să devină titulari susțin miercuri, 11 iulie, examenul scris de titularizare. Peste 30.000 de candidați s-au înscris la această probă, număr în creștere comparativ cu anul trecut.  

titularizare 2018

Titularizare 2018 Edu.ro. Profesorii care vor să devină titulari susțin miercuri, 11 iulie, examenul scris de titularizare. Peste 30.000 de candidați s-au înscris la această probă, număr în creștere comparativ cu anul trecut. Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată sunt cele de educatori și învățători.

Titularizare 2018 Edu.ro. Examenul de titularizare sesiunea 2018 începe la oră 10:00, iar profesorii au la dispoziție patru ore pentru a rezolvă subiectele.

Potrivit Ministerul Educației, 31.052 de candidați s-au înscris la examenul de titularizare, față de 27.551 înscriși anul trecut. Dintre aceștia, 4.625 de candidați sunt absolvenți din promoția curentă.

"Aceștia își pot valida fișele de înscriere cel târziu până în dimineață zilei de 11 iulie, oră 9:00", este precizat într-un comunicat.

La nivel național, sunt disponibile 4.502 posturi didactice/catedre vacanțe pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.354 de posturi didactice/catedre vacanțe sunt în mediul urban și 1.148 în mediul rural , precizează instituția.

Titularizare 2018 Edu.ro. Cele mai multe posturi vacante sunt la următoarele specializări:

  • Limbă și literatură română/ pedagogia preșcolară și metodică desfășurării activităților instructiv-educative în grădiniță de copii : 5.405
  • -Limbă și literatură română/elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învățământul primar : 4.176
  • -Limbă și literatură română : 2.735
  • -Educație fizică și sport: 2.548
  • -Limbă și literatură engleză: 1.877

Titularzare 2018 Edu.ro. Cum se desfășoară examenul de titularizare 2018

Profesorii înscriși la titularizare trebuie să fie prezenți în sală de examen cel mai devreme la oră 8.00 și cel mai târziu la oră 9.00 După primirea subiectelor, durată de redactare a lucrărilor este de patru ore, timp ce poate fi depășit cu 1-2 ore doar în cazul candidaților cu anumite deficiente.

Subiectele de titularizare și baremele de evaluare pentru cele 115 discipline de examen sunt concepute de Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE). Lucrările scrise vor fi evaluate în 11 centre organizate la nivel național.

Primele rezultate la examenul de titularizare 2018 vor fi afișate pe 17 iulie, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul titularizare.edu.ro.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene în zilele de 17 iulie, după afișarea rezultatelor, până la oră 21:00, și pe 18 iulie, până la oră 15:00.

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site în data de 24 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum notă 7 (șapte) atât la probă scrisă, cât și la probă practică/inspecția specială la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum notă 5 (cinci) atât la probă scrisă, cât și la probă practică/inspecția specială în profilul postului.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacanțe publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele școlare în data de 25 iulie.

În data de 26 iulie 2018 va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul național și au obținut minimum notă 7, atât la probă scrisă, cât și la probă practică/inspecția specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

sursa:portalinvatamant.ro

Titularizare 2018. Calendar titularizare 2018... Cutremur neobișnuit în România, în urmă cu puțin timp ...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x