Titularizare 2020. Ce note au obținut candidații. Câți profesori au luat examenul cu nota 10  

Rezultatele obţinute de cadrele didactice care au susţinut proba scrisă din cadrul concursului de titularizare au fost publicate, marți, de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Rata de promovare înainte de contestaţii este de 58,66%, mai mare decât în anii anteriori.

Titularizare 2020. Ce note au obținut candidații. Câți profesori au luat examenul cu nota 10

Potrivit Ministerului Educației, procentul notelor peste 7 (şapte) obţinute de candidaţii care au susţinut proba scrisă este de 58,66%, superior în raport cu procentele consemnate în ultimii trei ani: 46,86% în 2019, 47,40% în 2018, respectiv 45,73% în 2017.

Mai exact, 14.269 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 9,99, în timp ce doar 239 de candidate au obținut nota 10.

„239 de candidaţi au obţinut nota 10, iar 14.269 de candidaţi au obţinut note între 7 şi 9,99. La proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 27.002 candidaţi din totalul de 30.113 de candidaţi înscrişi”, a transmis MEC.

În centrele de evaluare au fost notate 24.732 de lucrări, întrucât: 2.145 de candidaţi s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, 32 de candidaţi au fost eliminaţi, iar lucrările a 93 de candidaţi au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei.

Ar trebui sau nu să se redeschidă școlile? Cercetătorii britanici au dat verdictul! „Fără aceste două lucruri puse la punct, va urma un val de coronavirus mult mai grav!”

Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice în anul şcolar 2020-2021.

Din promoţia curentă, 58,38% dintre candidaţi au obţinut note peste 7 (şapte) - (46,79% în 2019, 46,83% în 2018, respectiv 43,07% în 2017).

Cum ar trebui să se redeschidă școlile, în România! Alexandru Rafila, avertisment! „Fiecare școală este altfel”

„Totodată, menţionăm faptul că în următoarele judeţe s-a înregistrat o rată de promovare (promoţia curentă şi promoţiile precedente) de peste 64%, astfel: Cluj – 69,66%, Dolj – 65,57%, Braşov – 64,16%. În Capitală, procentul de promovare înregistrat este de 64,43%”, a mai transmis MEC.

Titularizare 2020. Când pot fi depuse contestațiile și când se vor afișa rezultatele finale

Contestaţiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul menţionat anterior, în data de 11 august.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf si anamaria prodan care il tine in brate pe bebeto
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
colaj de fotografii cu rapperita lizzo acoeprit de o plasa mov
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Mai multe articole

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele şcolare în intervalul 12 - 14 august.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri