Atenție! Top 3 semne că ai avut COVID-19 și nu ai știut! Ce test trebuie să faci

La infectarea cu noul coronavirus, efectele asupra organismului diferă, de la om la om. Unele persoane nu au niciun indiciu că s-au îmbolnăvit de COVID-19 sau pun simptomele pe seama altor cauze.  

Atenție! Top 3 semne că ai avut COVID-19 și nu ai știut! Ce test trebuie să faci

profimediaimages.ro

Iată câteva un top trei al semnelor ce ar putea să-ți arate că ai avut deja COVID-19:

1. Ți-a fost rău, pe la începutul anului. Ai tușit și ai avut febră

Dacă ai avut episoade asemănătoare cu cele de gripă din februarie încoace, sunt șanse să fi avut deja COVID-19. Boala a circulat înainte ca experții în sănătate să devină conștienți de prezența ei, potrivit elle.ro, citat de antena3.ro.

Dacă ai avut febră pentru câteva zile, poate ai și tușit și te-ai simțit obosit, este foarte posibil să fi avut COVID-19. Simptomele de gripă și cele de infecție cu coronavirus sunt, într-o anumită măsură, similare.

2. Ți-ai pierdut simțurile mirosului și gustului

Pierderea mirosului și gustului se numără printre simptomele de COVID-19 - dacă le-ai experimentat, probabil că ai fost infectat cu noul coronavirus. 64,4% dintre persoanele care dezvoltă COVID-19 își pierd temporar aceste simțuri.

Descoperire bombă, făcută de indieni și germani! Secretul stârpirii pandemiei de COVID-19 stă în aer! Au aflat și de ce a crescut numărul de cazuri în România!

3. Unul dintre apropiații tăi a fost diagnosticat cu coronavirus

Dacă te-ai aflat în preajma cuiva testat pozitiv pentru coronavirus este foarte posibil să fi fost infectat la rândul tău, chiar dacă nu ai arătat simptome evidente. Și, da, chiar dacă nu ai nici un indiciu despre asta, nu înseamnă că nu ai fost infectat. Auzim la tot pasul despre pacienții asimptomatici.

Un test de anticorpi îți poate confirma bănuielile.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri