Antena Căutare

Top TREI statiuni de vacanta din Romania. Tu pe care o alegi?

Nu ai decis inca unde vei pleca in concediu? Iti propunem trei statiuni de vacanta din Romania, unde poti admira peisaje de poveste, ce te vor ajuta sa-ti reincarci bateriile

Delta Dunarii

Esti o fire boema? Iubesti linistea si peisajele de vis? Alege sa te relaxezi in Delta Dunarii, o rezervatie naturala recunoscuta la nivel mondial. Opteaza pentru aceasta statiune si vei putea sa admiri frumusetea peisajelor sale, dar si numeroasele specii de pasari si plante. Pe langa acestea, vei putea vizita Catedrala din Sulina, Faurul Vechi, Obeliscul din Crisan, dar si Padurea Letea.

Baile Felix

Daca iti doresti sa te relaxezi si, in acelasi timp, sa optezi pentru o serie de tratamente, poti alege Baile Felix, una dintre cele mai renumite statiuni balneo-climaterice. Aici vei putea beneficia de impachetari calde cu namol si parafina, bazine cu apa minerala termala, aparatura pentru kineoterapie, hidroterapie si sali pentru gimnastica medicala. De asemenea, poti vizita Capela de la Haieu, o impresionanta biserica-sala de sorginte medievala, Cladirea Sanifarm, o fosta manastire, Biserica ortodoxa din Rontau, Biserica de lemn din Brusturi si Biserica Greco-Catolica din Baile Felix.

Maramures

In schimb, daca iubesti istoria si traditiile romanesti alege sa vizitezi Maramuresul. Aici vei putea admira peisaje de vis, dar, in acelasi timp vei descoperi traditii ce inca mai sunt respectate. Vei putea vizita numeroase locuri precum: Cimitirul Vesel din Sapanta, Valea Izei (centrul istoric al Maramuresului), Valea Vaserului, Biserica Izvorul Negru, dar si Cascada Cailor. Alte locuri ce merita sa le vizitezi sunt: Rezervatia dacilor liberi de la Mediesu Aurit, ruinele vechii Cetati Medievale a fratilor Dragfi din Ardud, Castelul familiei Karoly din Carei, Catedrala romano-catolica, Hotel Dacia si Turnul pompierilor.

Daca spusele noastre nu v-au convins, nu ramane decat sa incercati si apoi trageti concluzii!

Aproape 70% dintre romani nu au fost niciodata la psiholog... Prognoza METEO pentru week-end. Revine canicula!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x