Căutare Live

Totul despre hidroxiclorochină, substanța pe care Donald Trump o ia împotriva Covid-19. Medic român: "Are reacții adverse grave"

Un medicament împotriva paludismului a cărui eventuală eficacitate contra coronavirusului nu a fost demonstrată riguros până în prezent continuă să fie subiect de discuție și în România. Ar putea avea efecte benefice hidroxiclorochina? Medicul Adrian Marinescu a explicat ce se ascunde în spatele acestui zvon, lansat inclusiv de președintele SUA, Donald Trump, care spună că ia hidroxiclorochină de o săptămână şi jumătate.

Dr. Adrian Marinescu spune despre hidroxiclorochină că acest tratament nu e soluţia pentru COVID-19. Tratamentul cu hidroxiclorochina a fost folosit pentru Covid-19 și în țara noastră, însă a început să fie abandonat rapid de medici, din cauza reacţiilor adverse grave, mai ales la nivel cardiac.

Val de indignare în lumea ştiinţifică şi politică americană după ce Trump anunţă că ia hidroxiclorochină de zece zile

Trump recunoaşte că ia hidroxiclorochină de "o săptămână şi jumătate"

Preşedintele american, Donald Trump, a făcut cunoscut luni la Casa Albă că ia hidroxiclorochină "de o săptămână şi jumătate", un medicament împotriva paludismului a cărui eventuală eficacitate contra coronavirusului nu a fost demonstrată riguros până în prezent.

"Iau asta pentru că aud lucruri foarte bune", a declarat Donald trump în cursul unei discuţii cu jurnaliştii. "Ştiţi vorba aia: ce ai de pierdut?", a adăugat el.

"În fiecare zi, o pastilă în fiecare zi. La un moment dat, mă voi opri", a mai spus preşedintele american, insistând că toate testele pe care le-a efectuat până în prezent pentru COVID-19 au ieşit negative.

Revoltător! Românilor care intră în țară li se cer, la graniță, sute de euro pentru a fi duși în județele de domiciliu, ... Cum îți poți pregăti acasă cel mai bun dezinfectant de clătit gura, împotriva COVID-19! Medicul român al lui Michael Jac...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x