Căutare Live

Trafic restricţionat în Capitală pentru comemorarea Holocaustului împotriva romilor. Vezi care sunt străzile vizate

Traficul rutier este restricţionat, marţi dimineaţă, pe mai multe străzi din centrul Capitalei, între orele 9.30 şi 10.30, pentru comemorarea Holocaustului împotriva romilor.

Traficul rutier este restricţionat, marţi dimineaţă, pe mai multe străzi din centrul Capitalei, între orele 9.30 şi 10.30, pentru comemorarea Holocaustului împotriva romilor.

Comisia Tehnică de Circulaţie din cadrul Primăriei Capitalei a avizat organizarea şi desfăşurarea unui ceremonial de comemorare, marţi, la Memorialul Victimelor Holocaustului, de la intersecţia Străzii Ion Brezoianu cu Strada Lipscani.

Prin urmare, traficul rutier va fi restricţionat în intervalul 09.30 - 10.30 astfel:

- pe Strada Anghel Saligny, între Splaiul Independenţei şi Strada Lipscani;

- pe Strada Mihai Vodă, între acces IGPR şi Splaiul Independenţei;

- pe Strada Lipscani, între acces IGPR şi Strada Anghel Saligny.

Agenţia Naţională pentru Romi (ANR) organizează, marţi, începând cu ora 9.00, ceremonia de comemorare a Holocaustului împotriva romilor, la Memorialul Victimelor Holocaustului în România.

A doua parte a evenimentului are loc începând cu ora 11.00, la Cercul Militar Naţional (Strada Constantin Mille nr. 1), unde va fi evocată istoria recentă, cu privire la romii din România, care au fost victime ale Holocaustului din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Ziua europeană de comemorare a victimelor genocidului romilor în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost fixată la 2 august, printr-o rezoluţie a Parlamentului European, din 15 aprilie 2015.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... MAE îi avertizează pe toți românii! Ce nu ai voie să faci, dacă mergi la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri