Antena Căutare

Traficant de heroina, retinut de DIICOT: Ascundea drogurile in padurile bucurestene

Un traficant de heroina a fost retinut de procurorii DIICOT. Adrian Costin Culea, zis Adi Grasu, a fost prins in flagrant in timp ce primea bani marcati provniti din tranzactionarea drogurilor. Informatiile neobisnuit din acest caz sunt insa altele.

Barbatul este considerat de procurori unul dintre cei mai important furnizori de droguri de mare risc din Bucuresti. Aceasta aducea, se pare, heroina din Tulcea, pe care o ascundea apoi in padurile din jurul Bucurestiului pentru ca marfa sa nu fie descoperita asupra sa.

Apoi, drogurile ajungeau la clienti prin intermediari, fiind vandute pe strada sau in cluburile bucurestene. Alaturi de Adi Grasu a mai fost arestat un complice de 41 de ani, tot pentru 24 de ore. Cei doi risca sa fie arestati preventiv si apoi acuzati de trafic de droguri de mare risc.

Descinderi la palatele rromilor din Strehaia: 3 masini de lux si arme noi, retinute... Zalau: Un politician, acuzat ca a batut fara mila un baiat de 17 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x