Antena Căutare

Zalau: Un politician, acuzat ca a batut fara mila un baiat de 17 ani

Un politician din Zalau este acuzat ca a lasat diplomatia la o parte si a batut fara mila un baiat de 17 ani. Atat de rau incat era sa-l lase surd. Baiatul a ajuns la spital cu timpanul spart, iar medicii au fost nevoiti sa-l opereze. Alesul local este cercetat acum de politisti. El jura insa ca nici macar nu stie despre ce e vorba.

Incidentul s-ar fi petrecut in urma cu o luna, cand barbatul era inca presedintele PNTCD Salaj. Tanarul a ajuns la spital cu urechea zdrobita in urma loviturilor primite. Acesta a fost spitalizat la sectia de ORL a spitalului, unde a suferit o interventie chirurgicala ca urmare a unei perforatii de membrana timpanica la nivelul urechii stangi.

Neintelegerile dintre cei doi erau, se pare, mai vechi. Liderul local avea un bar la care tanarul a lucrat ca ospatar in timpul verii. Localul a dat faliment, iar politicianul i-ar fi reprosat angajatului sau ca nu a reusit sa atraga clientii.

Politicianul spune ca intamplarea e doar o inventie de-a tanarului.

"Nu intelegeti ca eu n-am cunostinta de cazul asta si n-am lovit pe nimeni? Nu intelegeti? Ce sa discutam atata", a spus acesta.

Alesul local a fost revocat de curand din functia de presedinte al PNTCD Salaj, dar a ramas in partid.

Tanarul a facut plangere impotriva lui pentru lovire si-l cheama in instanta. Politistii continua cercetarile in acest caz sub aspectul comiterii infractiunii de loviri sau alte violente.

Traficant de heroina, retinut de DIICOT: Ascundea drogurile in padurile bucurestene... Cei care ajung la spital din cauza alcoolului ar putea fi obligati sa isi plateasca spitalizarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x