Căutare Live

Tragedia de la Constanța scoate la iveală NEREGULI grave! Tinerele care au murit nu erau angajate cu forme legale

Două dintre cele trei fete care au murit în incendiul din Constanța, aveau contractele expirate iar ce-a de-a treia nu avea nici un fel de act încheiat cu angajatorul.

replicaonline.ro

Două dintre cele trei fete care au murit în incendiul din Constanța, aveau contractele expirate iar ce-a de-a treia nu avea nici un fel de act încheiat cu angajatorul, sunt date făcute publice de anchetatori, scrie antena3.ro.

Cele 3 fete care au murit în incendiu precum și o a patra, care a fost transportată în stare critică la Bucureşti, lucrau în localul în care a izbucnit incendiul.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, Eugen Bola, a declarat că una dintre cele patru tinere avea contract de muncă încheiat pe o întreprindere individuală, urmând să se stabilească dacă este vorba de firma care deţine localul respectiv sau altă societate.

Inspectorii de muncă urmează să se întâlnească, luni, cu administratorul restaurantului, pentru a verifica documentele societăţii. În cazul în care vor fi găsite nereguli, vor fi luate măsurile care se impun, a precizat Eugen Bola.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt fetele care AU MURIT în incendiul de la Constanța. Ultimele lor mesaje...

Cine sunt fetele care AU MURIT în incendiul de la Constanța. Ultimele lor mesaje par să fi prevestit TRAGEDIA... Restaurantul groazei! IMAGINI ȘOCANTE de la locul unde trei tinere au ars de vii...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x