Antena Căutare

Șoferul care a provocat accidentul din Vaslui, plâns de fiul de nouă ani. Tragedia, cauzată de teribilism la volan: "Facem o liniuță?"

Șoferul care a produs tragedia din Vaslui, în urma căreia cinci oameni au murit, obișnuia să facă gesturi teribiliste la volan. Bogdan Topriceanu, cel care a efectual depășirea mortală, se întorcea de la o discotecă și planuise cu prietenul care-l însoțea să depășească orice mașină îi iese în cale: "Facem o liniuță?".

Șoferul care a produs tragedia din Vaslui, în urma căreia cinci oameni au murit, obișnuia să facă gesturi teribiliste la volan. Bogdan Topriceanu, cel care a efectual depășirea mortală, se întorcea de la o discotecă și planuise cu prietenul care-l însoțea să depășească orice mașină îi iese în cale: "Facem o liniuță?".

Pe pagina de Facebook a prietenului din drepta, mort și el în urma impactului, stau scrise câteva comentarii care dovedesc faptul că tinerii erau mari amatori de adrenalină la volan. Adrenalina le-a adus moartea lor și a altor trei oameni nevinovați, cei din mașina în care Bogdan Topriceanu a intrat frontal.

Cinci persoane au murit, iar şapte sunt rănite, dintre care două în stare foarte gravă, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini, pe Drumul European 581, în localitatea Bădeana, judeţul Vaslui.

Citește și: Ei sunt tinerii care au murit în cumplitul accident din Vaslui. Bogdan, șoferul vinovat, urma să se căsătorească în luna august

Sâmbătă noaptea, la ora 01.47, ISU Vaslui a fost solicitat prin apel la 112 despre faptul că pe Drumul European 581, pe raza localităţii Bădeana, jud. Vaslui, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, eveniment rutier în care sunt înregistrate 12 victime. Dat fiind numărul mare de victime, a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă reprezentanţii IGSU.

Carnagiu pe șoseaua din Vaslui: 12 victime, opt încarcerate, patru moarte

La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite 12 victime dintre care 8 erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, 4 persoane au fost găsite decedate.

Au fost transportate la spital cele 8 victime, însă 3 se aflau în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medici, una dintre cele opt victime a decedat.

Citește și: Maria și-a pierdut viața, la doar 19 ani, în cumplitul accident din Vaslui. Tânăra se afla în mașina ce a provocat tragedia

În total, sunt 5 persoane decedate, dintre care una este minoră, iar 7 persoane sunt rănite, dintre care două în stare foarte gravă.

La faţa locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, cu module pentru descarcerare şi o autospecială pentru descarcerarea grea. De asemenea, au intervenit 5 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple (ATPVM) şi 3 ambulanţe SAJ.

STB suplimentează numărul autobuzelor care circulă pe linia 641! Timpul de așteptare va fi de 3-4 minute!... Subiecte BAC 2019 Limba Română. Află pe a1.ro ce subiecte au picat: profil Uman, Real...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x