Antena Căutare

Tragedie de Florii. Microbuz cu 22 oameni, răsturnat în tunelul care duce la Salina Slănic. Echipele de descarcerare acționează

Un microbuz în care se aflau 19 persoane, cetăţeni străini, s-a răsturnat, duminică, în timp ce se îndrepta către intrarea în Salina Slănic, aflată la 207 metri sub pământ. Opt ambulanţe SAJ, dintre care două cu medic, dar şi echipaje ISU s-au deplasat la locul accidentului, dar nu se ştie câte persoane au fost rănite.

Un microbuz în care se aflau 22 de persoane, cetăţeni străini, s-a răsturnat, duminică, în timp ce se îndrepta către intrarea în Salina Slănic, aflată la 207 metri sub pământ. Opt ambulanţe SAJ, dintre care două cu medic, dar şi echipaje ISU s-au deplasat la locul accidentului, dar nu se ştie câte persoane au fost rănite.

Un microbuz în care se aflau 22 de persoane, cetăţeni străini, s-a răsturnat, duminică, în timp ce se îndrepta către intrarea în Salina Slănic, aflată la 207 metri sub pământ.

La faţa locului au fost trimise opt autospeciale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, dar şi o autospeciala de stingere, doua autospeciale de descarcerare, doua echipaje de prima ajutor SMURD şi o autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

Deocamdată, nu se cunoaşte câte persoane au fost rănite şi care este starea acestora.

Vom reveni cu amănunte.

Prognoza meteo. Ce se întâmplă cu vremea în Săptămâna Mare... Vremea 2 aprilie 2018. Temperaturi scăzute în toată țara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x