Antena Căutare

Vremea 2 aprilie 2018. Temperaturi scăzute în toată țara

Vremea din 2 aprilie aduce temperaturi in scadere in toata tara. Prognoza meteo anunta: vant, preciitatii, ceata, bruma.

Vremea din 2 aprilie se anunță vântoasă pe parcursul zilei în cea mai mare parte a țării. Prognoza meteo aduce temperaturi în scădere în România.

Luni, 2 aprilie, vremea își continuă procesul de răcire început pe 1 aprilie. Cerul va avea înnorări și temporar, ziua, vor fi ploi slabe de scurtă durată pe arii restrânse în est și izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nord-vest și 17 grade în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 4 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață și, mai ales în nordul și centrul țării, precum și în zonele deluroase, de brumă.

Cum va fi vremea pe 2 aprilie în București

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat și cu intensificări în cursul zilei, când vor fi rafale de până la 50...55 km/h, apoi va slăbi în intensitate. Potrivit prognozei meteo ANM, temperatura maximă va fi de 15...16 grade, iar cea minimă de 1...2 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru 2 aprilie la munte

La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar în regiunile sudice și la munte rafalele vor atinge 60...70 km/h. Temperaturile se vor încadra între 15 și 2 grade Celsius. Posibil ger izolat.

Vremea, luni 2 aprilie, se răcește simțitor, însă nu trebuie să vă faceți probleme, spre mijlocul săptămânii temperaturile anunță maxime de 21 de grade Celsius.

Tragedie de Florii. Microbuz cu 22 oameni, răsturnat în tunelul care duce la Salina Slănic. Echipele de descarcerare acț... UPDATE Rezultate loto 6 din 49 din 1 aprilie. Numerele câștigătoare sunt......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x