Antena Căutare

Tragedie din cauza drogurilor! Şoferul maşinii care a plonjat în albia râului Bârzava consumase substanţe interzise

O cursă cu maşina s-a terminat tragic pentru doi tineri de 21 de ani din Reşiţa! Şoferul a pierdut controlul volanului pe un pod şi a plonjat în albia unui râu, de la o înălţime de 12 metri. Pasagerul a murit la spital.

Tragedie din cauza drogurilor! Şoferul maşinii care a plonjat în albia râului Bârzava consumase substanţe interzise Galerie
Şoferul maşinii consumase droguri

De la 12 metri a zburat maşina condusă de tânărul de 21 de ani. Pe şoseaua îngheţată, cu viteză, şoferul a pierdut controlul autoturismului, s-a izbit puternic de bordură, a rupt un stâlp de iluminat şi apoi a plonjat de pe pod direct în râu.

Şoferul a fi consumat droguri înainte să se urce la volan. În maşină se afla şi un pasager de aceeaşi vârstă. Martorii cred că cei doi tineri ar fi participat la o cursă ilegală. Impactul cu solul a fost atât de puternic, încât maşina s-a transformat într-un morman de fiare.

Ambii tineri au ajuns la spital cu răni grave. Însă, câteva ore mai târziu, pasagerul a murit. Şoferul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcooolului sau a altor substanţe.

Incendiu puternic în București! Locatarii blocului sunt blocați: „De abia mai respirăm în casă”... Avarie după avarie! Sute de familii din Bucureşti stau fără apă caldă şi căldură în prag de sărbătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x