Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Tragedie din cauza drogurilor! Şoferul maşinii care a plonjat în albia râului Bârzava consumase substanţe interzise

O cursă cu maşina s-a terminat tragic pentru doi tineri de 21 de ani din Reşiţa! Şoferul a pierdut controlul volanului pe un pod şi a plonjat în albia unui râu, de la o înălţime de 12 metri. Pasagerul a murit la spital.

Şoferul maşinii consumase droguri

De la 12 metri a zburat maşina condusă de tânărul de 21 de ani. Pe şoseaua îngheţată, cu viteză, şoferul a pierdut controlul autoturismului, s-a izbit puternic de bordură, a rupt un stâlp de iluminat şi apoi a plonjat de pe pod direct în râu.

Şoferul a fi consumat droguri înainte să se urce la volan. În maşină se afla şi un pasager de aceeaşi vârstă. Martorii cred că cei doi tineri ar fi participat la o cursă ilegală. Impactul cu solul a fost atât de puternic, încât maşina s-a transformat într-un morman de fiare.

Ambii tineri au ajuns la spital cu răni grave. Însă, câteva ore mai târziu, pasagerul a murit. Şoferul a fost transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcooolului sau a altor substanţe.

Recomandari