Antena Căutare

Incendiu puternic în București! Locatarii blocului sunt blocați: „De abia mai respirăm în casă”

Un incendiu a izbucnit în această seară la un salon de bronzare din Capitală. Acesta se află la parterul unui bloc de locuințe, iar din cauza fumului dens ce a cuprins casa scării, locatarii nu pot ieși din locuințe. 

Incendiu puternic în București! Locatarii blocului sunt blocați: „De abia mai respirăm în casă”
Salon de bronzare în flăcări

”De abia mai respirăm în casă cu geamurile deschise. Nu se poate respira pe scară”, susține unul dintre locatari. Incidentul a avut loc în blocul 112 de pe strada Dristor. La fața locului au fost trimise imediat mai multe echipaje de pompieri. Nu au fost înregistrate victime.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul rutier este restricționat pe strada Dristorului, dinspre Bulevardul Camil Ressu, pentru a permite intervenția pompierilor la un incendiu izbucnit la parterul unui bloc.

Blocul este în reabilitare termică și în interior sunt mai multe transformatoare. Deocamdată nu se știe care a fost cauza izbucnirii incendiului, aceasta urmând să fie stabilită de pompieri. Conform unor surse DCNews, pompierii au spart ușile beciurilor pentru a fi ventilat fumul dens de pe scară.

Sursă: DCNews

VIDEO/ Un bărbat înarmat cu un cuțit a semănat teroare într-un autobuz din Brăila! Reacția poliției la vederea imaginilo... Tragedie din cauza drogurilor! Şoferul maşinii care a plonjat în albia râului Bârzava consumase substanţe interzise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x