Antena Căutare

Video! Imagini de groază filmate în parcarea unui mall din Capitală! Șoferul teribilist al unui bolid spulberă tot în jurul său!

Tragedie evitată în ultima clipă. Imagini șocante filmate în parcarea unuia dintre cele mai mari malluri din Capitală!

Accident desprins din filmele de acțiune! Momente de groază în parcarea unuia dintre cele mai mari malluri din Capitală! Șoferul unui bolid pierde controlul volanului și spulberă tot în calea sa! Imagini video cu puternic impact emoțional!

Șoferul unui bolid pierde controlul volanului și spulberă 2 taxiuri a căror șoferi se aflau în interiorul mașinilor și ajunge pe esplanada mallului Băneasa unde se aflau mai multe terase. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, șoferii autoturismelor spulberate reacționând în timp util pentru a-și salva viața. De asemenea, un trecător care se afla la câțiva metri de locul tragediei, a reușit să scape nevătămat.

Vă amintim că în urmă cu câteva săptămâni, un alt șofer teribilist a vrut să intre cu un autoturism într-un mall din Brăila, accident care de data acesta s-a soldat cu 10 răniți.

Imagini video cu puternic impact emoțional:

Parada 1 decembrie 2018 București. Program și tot ce trebuie să știi... Lovitură fără precedent în educație! Toate școlile din România vor fi afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x