Antena Căutare

Video: Momente de groază la returul finalei Cupei Libertadores! O mamă microbistă s-a folosit de fetița ei pentru a intra cu torțe și fumigene pe stadion! Unde ținea fetița toate substanțele pericululoase

Au identificat-o și arestat-o pe mama care i-a pus fetiței centură cu torțe și fumigene

Autoritățile argentiniene nu au prevăzut ce atmosferă tensionată vor întâmpina înainte de returul finalei Cupei Libertadores dintre River Plate și Boca Juniors.

Din nefericire, suporterii au uitat de ce au venit și s-au remarcat din primele minute prin acte de agresivitate, sălbăticie și violență.

Cei mai acizi fani au fost cei ai lui River Plate, care au așteptat oaspeții, pregătiți de luptă. Aceștia au vandalizat autocarele în toate formele posibile, reușind să rănească 3 dintre jucători.

Organizatorii au fost nevoiți să amâne începerea meciului pentru a le oferi ajutor medical celor răniți.

Imaginile șocante dinaintea meciului au făcut înconjurul lumii, acestea surprinzând o mamă, microbistă înfocată, susținătoare River Plate, care îi lipește fetiței sale de aproximativ 6 ani, grenade și fumigene pe abdomen, pentru a putea trece de filtrele de securitate.

Gestul inuman făcut de femeie a șocat autoritățile și o lume întreagă. În prezent femeia a fost identificată și arestată de poliție și urmează a fi pedepsită conform legii.

De acest fapt se face vinovată și securitatea poliției din Buenos Aires care a dat dovadă de o slabă pregătire pentru a face față unor astfel de evenimente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Calendarul tratamentelor la culturile de cereale păioase... Statul dă bani cuplurilor care vor să facă un copil. Sute de viitori părinți au primit deja aprobarea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x