Căutare Live

Traian Băsescu a provocat un accident în Capitală. Prima declarație de la ieșirea din sediul de Poliție

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, duminică, în jurul orei 10:30. Fostul președinte a lovit o maşină parcată și a ajuns la poliție de bună voie.

Traian Băsescu nu se află la primul incident în trafic. În 2008, el a fost de asemenea, implicat într-un accident rutier în Capitală.

Hepta

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost implicat duminică într-un accident rutier, pe care l-a provocat chiar el. Potrivit informațiilor, acesta ar fi avut loc în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 10:30 și ulterior, fostul șef de stat s-a prezentat la Poloție de bună voie pentru a anunța accidentul, potrivit Observator.

Prima declarație a lui Traian Băsescu de la ieșirea din sediul de Poliție, după ce a provocat un accident.

Incidentul a avut loc duminică-dimineață pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Fostul președinte al României a mers la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare, ca să raporteze tamponarea, potrivit sursei citate.

Acesta obligat de lege să se prezinte în maximum 24 de ore. Acolo, Traian Băsescu a fost testat cu etilotestul, dar rezultatul a fost zero. Surse Observator spun că aceştia au considerat, însă, că nu este cazul să fie testat şi pentru droguri. Accidentul a avut loc pe strada Alecu Russo, în apropiere de Piaţa Spaniei.

Întrebat de un reporter, la ieșirea din sediul poliției ce s-a întâmplat, Traian Băsescu a răspuns:„Ce să se întâmple? Am acroşat un semafor cu oglinda şi am rupt-o.”

Cu toate acestea, în declarația de la Poliție, el a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat.

În plus, se pare că imediat după ce a acroșat oglinda mașinii parcate, fostul președinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate. Ba chiar a lăsat un număr de telefon la care utilizatorul mașinii să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

Fostul președinte al României are mașina din 2012, fiind prima ieșită pe linia de fabricație de la Craiova.

Ce spun polițiștii rutieri

În data de 22.05.2022, la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, se atară în documentele oficiale, potrivit sursei menționate.

Traian Băsescu nu e la primul accident de circulație

În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a tamponat din neatenție o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta. Cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni.

Fostul Președinte al României a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost 0. Chiar și așa, riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare și amendă de 590 de lei, dar numai după ce victima acestui accident ușor se va prezenta și ea la Biroul de Accidente Ușoare.

Rezultate extrageri Loto 22 mai 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc P... (P) Peste 500 de voluntari s-au alăturat campaniei O Românie Curată Începe de Acasă...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x