Antena Căutare

Traian Băsescu îşi vrea privilegiile înapoi. Fostul Președinte a deschis proces cu SPP la Curtea de Apel Bucureşti

Traian Băsescu îşi vrea privilegiile înapoi şi cere acest lucru în instanţă, unde a deschis un proces împotriva Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP). Fostul Președinte, dacă nu eliberează vila de protocol, riscă să fie evacuat.

Traian Băsescu îşi vrea privilegiile înapoi. Fostul Președinte a deschis proces cu SPP la Curtea de Apel Bucureşti Galerie
RA-APPS: Luni s-a împlinit termenul în care Traian Băsescu avea obligaţia de a elibera şi preda vila de protocol / Dacă nu se va da curs notificării trimise, se vor demara procedurile de evacuare | Hepta

Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) transmite, miercuri, într-un comunicat oficial, că luni a expirat termenu în care fostul Președinte Traian Băsescu trebuia să elibereze vila de protocol, dar refuză, iar fostul Preşedinte al României a fost notificat de acest lucru.

Părţile sunt chemate joi în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti.

Traian Băsescu are calitatea de reclamant în procesul de la Curtea de Apel Bucureşti, iar SPP este pârât

Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) tramsmite, miercuri, într-un comunicat oficial, că luni a expirat termenu în care fostul Preşedinte Traian Băsescu trebuia să elibereze vila de protocol, iar fostul Preşedinte al României a fost notificat de acest lucru.

Regia spune că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, vor demara procedurile de evacuare. Fostul Preşedinte cere instanţei de contencios administrativ şi fiscal suspendarea executării actului administrativ nr. 1029/28.03.2022, potrivit Mediafax.

Prin notificarea Regiei Autonome „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) din data de 28.03.2022, Dlui. Traian Băsescu, beneficiarul contractului nr. 1.905/19.02.2015 având ca obiect folosinţa gratuită a imobilului- reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, i s-a comunicat faptul că în termenul prevăzut de lege de 60 de zile de la încetarea contractului, atât Dumnealui, cât şi membrii familiei au obligaţia de a elibera şi de a preda reşedinţa oficială.

Citește și: Traian Băsescu a provocat un accident în Capitală. Prima declarație de la ieșirea din sediul de Poliție

RA-APPS precizează că în data de 23.05.2022 s-a împlinit termenul legal de 60 de zile în care Dl. Traian Băsescu avea obligaţia de a elibera şi preda imobilul situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1.

Întrucât imobilul menţionat nu a fost eliberat şi predat către R.A.-A.P.P.S., fostul Preşedinte al României a fost notificat, în acest sens, prin executor judecătoresc.

”Precizăm faptul că, în condiţiile în care nu se va da curs notificării în sensul eliberării reşedinţei oficiale, vom demara procedurile de evacuare”.

Citește și: Elena Băsescu, imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cum arată nepoții lui Traian Băsescu

Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a achiziţionat

Fostul Preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la ieşirea din vila de protocol, că nu s-a mutat încă pentru că nu este gata apartamentul pe care l-a achiziţionat, potrivit News.ro.

El a mai spus că a primit ieri notificarea de la RAAPPS, în care se spune că trebuie să evacuez imobilul, şi că un executor judecătoresc se va ocupa de procedură, dar că nu i s-a dat un termen.

”Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atît de laşi, au ţinut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică”, a mai afirmat Băsescu.

Cristian Popescu Piedone contestă executarea pedepsei în dosarul „Colectiv”: „M-au luat… nevinovat. Ca pe un câine”... Câte cazuri de variola maimuței au fost înregistrate la nivel mondial. Numărul e de cinci ori mai mare comparativ cu 20 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x