Antena Căutare

De ce refuza Traian Băsescu să părăsească vila de protocol. Acesta ar putea fi evacuat, dar nu pleacă. Motivul pe care îl invocă

Traian Băsescu se află din nou în atenția presei după ce a refuzat să evacueze vila de protocol deși termenul de 60 de zile pe care l-a avut la dispoziție a expirat. Care este motivul pentru care fostul președinte al României nu a plecat din casă.

De ce refuza Traian Băsescu să părăsească vila de protocol. Acesta ar putea fi evacuat, dar nu pleacă. Motivul pe care îl invocă Galerie
Traian Băsescu se află din nou în atenția presei după ce a refuzat să evacueze vila de protocol deși termenul de 60 de zile pe care l-a avut l-a dispoziție a expirat. Care este motivul pentru care fostul președinte al României nu a plecat din casă. | Hepta

Conform știrilor difuzate încă de marți dimineață pe toate canalele de televiziune, Traian Băsescu a achiziționat un apartament nou care însă este în șantier în acest moment și susține că nu poate încă să locuiască în el.

Traian Băsescu și-a achiziționat un apartament în rate, dar nu poate fi locuit încă. Fostul președinte trebuie să evacueze vila de protocol

Traian Băsescu și familia lui au avut la dispoziție două luni pentru a se mută din vila de protocol, însă fostul președinte refuză să părăsească locuința din cartierul Primăverii și așteaptă să fie evacuat, potrivit Realitatea.net.

Sursa precizată notează că noua locuința de află în renovare, iar fostul președinte nu poate locui acolo, el a susținut că nu există nici măcar aragaz acolo.

Traian Băsescu nu dorește să părăsească vila până nu primește o somație oficială. Fostul președinte a avut la dispoziție 60 de zile pentru a se mută din vila de protocol de care beneficia gratuit. În cele 60 de zile puse la dispoziție.

Citește și: Traian Băsescu se mută în casă nouă, după problemele de sănătate. Imagini cu noul apartament din cartierul vedetelor

Traian Băsescu a provocat un accident în Capitală

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, duminică, în jurul orei 10:30. Fostul președinte a lovit o maşină parcată și a ajuns la poliție de bună voie.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost implicat duminică într-un accident rutier, pe care l-a provocat chiar el. Potrivit informațiilor, acesta ar fi avut loc în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 10:30 și ulterior, fostul șef de stat s-a prezentat la Poloție de bună voie pentru a anunța accidentul, potrivit Observator.

Incidentul a avut loc duminică-dimineață pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei. Fostul președinte al României a mers la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare, ca să raporteze tamponarea, potrivit sursei citate.

Citește și: Traian Băsescu a vorbit despre ziua în care i s-a făcut rău. Unde era, de fapt, și care a fost firul evenimentelor

Acesta obligat de lege să se prezinte în maximum 24 de ore. Acolo, Traian Băsescu a fost testat cu etilotestul, dar rezultatul a fost zero. Surse Observator spun că aceştia au considerat, însă, că nu este cazul să fie testat şi pentru droguri. Accidentul a avut loc pe strada Alecu Russo, în apropiere de Piaţa Spaniei.

Întrebat de un reporter, la ieșirea din sediul poliției ce s-a întâmplat, Traian Băsescu a răspuns:„Ce să se întâmple? Am acroşat un semafor cu oglinda şi am rupt-o.”

Cu toate acestea, în declarația de la Poliție, el a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat.

Citește și: Ce vrea să facă Traian Băsescu după ce a suferit un accident vascular cerebral. Ce planuri are fostul președinte al României

În plus, se pare că imediat după ce a acroșat oglinda mașinii parcate, fostul președinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate. Ba chiar a lăsat un număr de telefon la care utilizatorul mașinii să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

Fostul președinte al României are mașina din 2012, fiind prima ieșită pe linia de fabricație de la Craiova.

(P) 1000 de ani de bucurii și dureri: o carte despre curaj, transformare și libertatea de exprimare... Cel mai cunoscut hotel din București, unde au stat staruri internaționale, propus spre închidere de ANPC. Ce nereguli s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x