Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Burlacul

Traseul italianului de 71 de ani infectat cu coronavirus, în România! Un apropiat, dezvăluire cumplită! „Este principalul vinovat!” - Video

Italianul în vârstă de 71 de ani infectat cu coronavirus s-a plimbat nestingherit prin România, înainte de a se întoarce în Italia. Pe traseul lui, a avut contact cu mai multe persoane.

România „pacientul zero". Cesare Emendatore. Cetăţean italian de 71 de ani, purtător al coronavirusului. Bărbatul este însoţit de băiatul lui de 10 ani.

După călători și personalul din aeroport, primul care a intrat în contact cu italianul a fost angajatul firmei de închirieri maşini. Din Craiova, italianul a plecat cu o mașină spre familia soției sale din Gorj. A lăsat copilul la socri la Peşteana și a mers mai departe spre Târgu Jiu.

După miezul nopţii, cetăţeanul italian a ajuns în apartamentul pe care îl deţine în Târgu Jiu, apartament cumpărat în urmă cu câţiva ani buni.

Aici s-a încheiat traseul italianului, în prima lui zi în România. Însă tot aici s-a întors şi-n următoarele nopţi până când a plecat definitiv spre Italia.

Citește și: Italianul de 71 de ani infectat cu coronavirus, care a fost în România, declarații în exclusivitate! Înregistrare tulburătoare! „Am ajuns cu febră” – Video

A doua zi, camerele de supraveghere l-au suprins pe bărbat în primăria Drăguţeşti. El a venit aici însoţit de un alt cetăţean italian, și el depistat cu coronavirus, şi un om de afaceri din Târgu Jiu şi au plătit taxele pentru o proprietate pe care el o deţine în localitate.

Patru angajaţi ai Primăriei s-au autoizolat după ce au aflat că italianul a fost depistat cu coronavirus.

Pe 20 februarie, în Târgu Jiu, italianul a intrat din nou în contact cu mai multe persoane.

Un afacerist care l-a întâlnit şi el în aceeaşi zi, la un restaurant, a dezvăluit că italianul era deja bolnav când a ajuns în românia.

„Ştiam că este cu probleme că vorbisem la telefon. Principalul vinovat este medicul lor de familie! El a fost luni, înainte de a pleca în România, şi ăla i-a dat verde, poţi să pleci”, a spus el.

Angajaţii care erau de serviciu în seara în care bărbatul a venit la serviciu cu doi oameni de afaceri sunt izolaţi la domiciliu. Le-au fost prelevate probe şi acum aşteaptă rezultatul analizelor. Omul de afaceri s-a întâlnit cu două persoane în separeul acestui restaurant, Acum, angajaţii s-au autoizolat, iar localul este închis.

Pe 21 februarie, italianul și-a continuat nestingherit periplul. Ar avut, pe parcursul zilei, mai multe întâlniri de afaceri.

Pe 22 februarie, cetăţeanul italian a revenit în comuna gorjeană, acasă la socrii acestuia, pentru a-şi lua copilul, şi pleacă spre Craiova. Însă, nu înainte de a intra în contact direct cu vecina de peste drum. De aici a plecat la Craiova, cu destinaţia finală Bologna.

Din casa vecinei, inspectorii au luat două probe, iar de la familia italianului - încă patru.

Înainte să decoleze din Craiova, italianul a predat maşina închiriată. După o simplă spălare, autoturismul a ajuns la un alt client. Doi angajaţi ai firmei de închirieri sunt acum în carantină.

Italianul de 71 de ani se află într-un spital din Rimini, unde e monitoriztă şi soţia lui româncă.

Copilul italianului e şi el supravegheat. În Italia e anchetă epidemiologică. Un bar pe care italianul îl are în San Clemente a fost închis.

Recomandari