Antena Căutare

Anunțul oficial al ministrului de Interne: De mâine se deschid încă cinci puncte de frontieră! Unde vor putea pleca românii în perioada următoare

O nouă zi, un nou val de români s-a întors în ţară. De data asta, drumul spre casă a fost un pic mai scurt: timpul de aşteptare pentru a trece frontiera prin Vama Nădlac a fost de circa trei ore. Oamenii legii i-au pus pe fugă şi pe cărăuşii cu preţuri de speculă din vamă.

Alte cinci puncte de frontieră vor fi deschise începând de mâine, a declarat ministrul de Interne, Marcel Vela, aflat în vizită în Vama Nădlac. În ultimele zile, sute de oameni au așteptat chiar și 12 ore ca să intre în țară.

Vor fi deschise Nădlac 1, Nădlac 2, pe Vărșand, pe Borș și Petea

Coronavirus în România, mai 2020 live update. Total cazuri și număr decese

„De mâine, în urma discuțiilor de azi, Poliția de Frontieră din Ungaria și din România vor stabili următoarele lucruri: tranzitul de autoturisme să se facă pe mai multe intrări, pentru că acum se fac doar pe Nădlac, Nădlac 2 și la intervenția noastră și înțelegerea dânșilor și pe încă trei puncte.

După discuția de astăzi avem posibilitatea să deschidem pe încă cinci puncte.

Acum se intră pe Nădlac 1, Nădlac 2, pe Vărșand, pe Borș și Petea. De mâine, dacă ne înțelegem și sper să ne înțelegem în urma discuțiilor de astăzi, se va putea intra pe Cenad, pe Turnu, pe Salonta, pe Valea lui Mihai și pe Urziceni. În acest mod, evident că fluxul de mașini chiar dacă vine pe fluxul din Ungaria într-un mod organizat, pe interval de timp, în acest sens se poate bifurca pe 10 direcții, ceea ce este foarte bine, că scade presiunea pe Nădlac 1 și Nădlac 2”, a declarat Marcel Vela.

Ce timpi de așteptare vor avea la intrarea în țară

Nu vă mai faceți griji pentru copii! Ce se întămplă cu virusul în corpul lor. Epidemiologii de top vin cu lămuriri

„O a doua inițiativă pe care să o avem este de a informa în timp util pe toți cei care vor să tranziteze Ungaria spre România despre timpii de așteptare, inclusiv prin Ambasadă și prin toate mijloacele de informare.

Să le aducem la cunoștință celor care vin spre România despre timpii pe care îi pot avea la intrarea în țară pe unul sau pe altul din cele 10 puncte de trecere a frontierei”, a adăugat ministrul de Interne.

Coronavirus în România, 19 mai 2020, Live Update. Încă 11 persoane infectate cu noul coronavirus au murit în România... Avertisment teribil de la Dr. Anthony Fauci: "Vaccinul împotriva COVID-19 poate agrava infecția". S-a început ...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x