Antena Căutare

Trei linii de tramvai vor fi suspendate! Se va înființa o nouă linie, iar doua autobuze își vor prelungi traseul

De pe 2 septembrie, STB va suspenda trei linii de tramvai, mai exact liniile 34, 42 și 56. În schimb va înființa linia 3 care va funcționa între Mezeș și Piața Presei. 

De pe 2 septembrie, STB va suspenda trei linii de tramvai, mai exact liniile 34, 42 și 56. În schimb va înființa linia 3 care va funcționa între Mezeș și Piața Presei.

Linia 3 va funcționa între Mezeș și Piața Presei pe traseul: : Şos. Chitilei, Bd. Bucureştii Noi, Cal. Griviţei, Bd. Ion Mihalache, Str. Clăbucet, Str. Aviator Popişteanu, Bd. Expoziţiei, cu întoarcere pe Bd. Expoziţiei, Str. Aviator Popişteanu, Str. Dornei, Str. Puţul lui Crăciun, Cal. Griviţei, Bd.Bucureştii Noi, Şos. Chitilei.

Liniile de autobuz 135 și 301 își vor prelungi traseul

„Linia 135 va funcţiona pe un traseu prelungit din Şos. Pipera pe Pasajul CFR Pipera, Bd. Pipera (Voluntari), breteaua pasajului CFR Tunari, pȃnă la noul capat de linie ”Pasaj CFR Tunari”.

Linia 301 va funcţiona pe un traseu prelungit de la terminalul ”Jolie Ville Băneasa” pe Str. Erou Iancu Nicolae, Bd. Pipera (Voluntari), breteaua pasajului CFR Tunari, pȃnă la noul capat de linie ”Pasaj CFR Tunari”.

Precizările sunt menționate într-un comunicat de presă emis vineri, 30 august.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, la detectorul de minciuni... A murit în timp ce era mustrată de operatoarea 911. „Ştiu că sunteţi speriată, dar aşteptaţi, trebuie să preiau şi alte ...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x