Antena Căutare

Trei linii de tramvai vor fi suspendate! Se va înființa o nouă linie, iar doua autobuze își vor prelungi traseul

De pe 2 septembrie, STB va suspenda trei linii de tramvai, mai exact liniile 34, 42 și 56. În schimb va înființa linia 3 care va funcționa între Mezeș și Piața Presei. 

De pe 2 septembrie, STB va suspenda trei linii de tramvai, mai exact liniile 34, 42 și 56. În schimb va înființa linia 3 care va funcționa între Mezeș și Piața Presei.

Linia 3 va funcționa între Mezeș și Piața Presei pe traseul: : Şos. Chitilei, Bd. Bucureştii Noi, Cal. Griviţei, Bd. Ion Mihalache, Str. Clăbucet, Str. Aviator Popişteanu, Bd. Expoziţiei, cu întoarcere pe Bd. Expoziţiei, Str. Aviator Popişteanu, Str. Dornei, Str. Puţul lui Crăciun, Cal. Griviţei, Bd.Bucureştii Noi, Şos. Chitilei.

Liniile de autobuz 135 și 301 își vor prelungi traseul

„Linia 135 va funcţiona pe un traseu prelungit din Şos. Pipera pe Pasajul CFR Pipera, Bd. Pipera (Voluntari), breteaua pasajului CFR Tunari, pȃnă la noul capat de linie ”Pasaj CFR Tunari”.

Linia 301 va funcţiona pe un traseu prelungit de la terminalul ”Jolie Ville Băneasa” pe Str. Erou Iancu Nicolae, Bd. Pipera (Voluntari), breteaua pasajului CFR Tunari, pȃnă la noul capat de linie ”Pasaj CFR Tunari”.

Precizările sunt menționate într-un comunicat de presă emis vineri, 30 august.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă, la detectorul de minciuni... A murit în timp ce era mustrată de operatoarea 911. „Ştiu că sunteţi speriată, dar aşteptaţi, trebuie să preiau şi alte ...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x