Antena Căutare

Trucuri pentru a prinde cele mai bune preţuri de Black Friday! Cum îți dai seama dacă ofertele sunt reale sau doar țepe!

Mai e puţin până la cel mai mare eveniment de shopping al anului şi cu toţii vrem să profităm de super reducerile care ne fac cu ochiul la Black Friday!

Mai e puţin până la cel mai mare eveniment de shopping al anului şi cu toţii vrem să profităm de super reducerile care ne fac cu ochiul la Black Friday!

Dar câte sunt cu adevărat reduceri sau și câte sunt doar ţepe? Sorin Mierlea, specialist în protejarea şi informarea consumatorilor, ne învaţă trucuri pentru a prinde cele mai bune preţuri de Black Friday!

Tot mai mulți români încearcă să profite de pe urma reducerilor, dar ajung să cadă în plasa unor oferte false, din care mai mult pierd decât câștigă!

În spatele unor așa-zise produse aflate la reducere de Black Friday se pot ascunde țepe serioase, în care cumpărătorii primesc alte produse decât cele prezentate pe site-uri.

10 și 11 noiembrie îți vor decide viața pe termen lung! Cum te influențează luna următoare, în funcție de zodie

La ce ar trebui să fim atenți atunci când decidem să profităm de ofertele de Black Friday și cum ne dăm seama dacă este vorba despre o reducere reală sau doar de o țeapă? Află urmărind clipul video de mai sus!

Spectacol cumplit la un botez! Preotul i-a șocat pe credincioșii din Brăila chiar în timpul slujbei! Momentul a fost fil... Astăzi este SĂRBĂTOARE MARE pentru creștinii din România. Iată ce e bine să faci pe 1 noiembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x