Antena Căutare

Trupele de comando romane, dotate de SUA cu echipamente de vedere in infrarosu

Statele Unite au livrat 20 de dispozitive de vedere pe timp de noapte in infrarosu fortelor armate romane, in valoare de 194.000 de dolari. Sistemele vor fi folosite de fortele speciale in operatiunile la care participa, in cadrul Fortei Internationale de Asistenta pentru Securitate (ISAF).

"Biroul pentru cooperare in domeniul Apararii din cadrul Ambasadei SUA a coordonat livrarea a 20 de seturi de dispozitive de vedere pe timp de noapte fortelor armate romane (...) Dispozitivele vor fi utilizate de catre Fortele pentru Operatiuni Speciale, structura din cadrul fortelor armate romane, ce participa la misiunile ISAF", conform unui comunicat al Ambasadei SUA la Bucuresti.

Costul echipamentului a fost acoperit din fondurile aferente anului fiscal 2010, in baza prevederilor Articolului 1206 din "National Defense Authorization Act".

Foto: defense.gov

VIDEO! Haos la judecatoria Ploiesti din cauza amenzilor pentru soferii fara rovinieta... Gabriel Berca: Se vor extinde controalele asupra tuturor detinatorilor de arme letale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x