Antena Căutare

VIDEO! Haos la judecatoria Ploiesti din cauza amenzilor pentru soferii fara rovinieta

A fost haos azi la judecatoria Ploiesti. Dupa ce s-au trezit acasa cu amenzi pe banda rulanta pentru ca au circulat pe drumurile publice fara rovinieta, aproape 10.000 de romani dau acum in judecata compania de drumuri. Iar daca unii au doar o amenda de contestat, altii au cu zecile.

La Judecatoria Ploiesti, grefierele nu mai fac fata cu atatea dosare pe cap. Iar pe birouri nu mai ai loc sa arunci un ac.

Pana in acest moment, in cursul anului 2012 s-a inregistrat un numar de 9950 de dosare, in care intimata este compania nationala de drumuri si autostrazi. Asa se face ca unele termene de judecata au fost fixate tocmai in decembrie 2013. Iar contestatiile curg cu viteza luminii.

Un sofer are de platit acum amenzi de peste 10.000 de lei, altul - peste 40 de mii de lei, asta dupa ce au circulat luni bune fara rovinieta. Important de stiut pentru cei nemultumiti si aflati in aceasta situatie este ca amenzile trebuie contestate in cel mult 15 zile de la primirea lor.



Foto:adevarul.ro

Hotii de fier au inceput sa dezmembreze poduri in Hunedoara... Trupele de comando romane, dotate de SUA cu echipamente de vedere in infrarosu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x