Antena Căutare

Trupul femeii care a murit dupa o operatie de lipoaspiratie a fost dus acasa

Femeia de 37 de ani care a murit dupa o operatie de lipoaspiratie a ajuns acasa, in sicriu. Dricul a fost intampinat de rudele indurerate, care vor dreptate cu orice pret. Mai ales dupa ce medicii legisti au confirmat ca pacienta a murit de mana doctorului Calin Dobos, care este acum anchetat penal.

Tatal Irinei Ciuraru a fost doborat in momentul in care dricul a oprit in fata casei, in jurul orei 19:00. Cativa tineri l-au dus pe brate pana la ambulanta, unde medicii au reusit, cu greu, sa il stabilizeze. Trupul neinsufletit al femeii a fost asteptat de o multime de rude, prieteni si cunoscuti. Cu totii vor sa se faca dreptate.

“Am dat un sac de bani la medic. Eu m-am dus cu 25.000 de euro, ia-i si fa-o pe sora mea bine”, spune fratele victimei. Femeia, insa, nu s-a mai facut bine. Raportul legistilor arata ca a murit din cauza lipsei de experienta a doctorului Calin Dobos.

In varsta de 41 de ani, medicul a facut facultatea in Targu Mures, unde s-a specializat in chirurgie maxilo-faciala. Si-a exersat bisturiul prin marile orase ale Romaniei, iar in ultimii ani a operat in cadrul unei clinici din Galati. Nimeni nu stie cati oameni au trecut prin mana lui, prin operatii pe care nu avea dreptul sa le faca.

Legea romaneasca ar fi trebuit sa-l opreasca sa opereze fara un medic specialist langa el, dar el a actionat singur. La fel o fac sute de medici din toata tara. La clinicile estetice, programarile se stabilesc aproape pe loc.

Parchetul, Politia si Colegiul Medicilor au inceput cate o ancheta in cazul femeii moarte din cauza liposuctiei. Medicul Calin Dobos a evitat intrebarile presei, insa in fata anchetatorilor va fi nevoit sa raspunda.

In urma cu mai putin de doua saptamani, o ieseanca de 28 de ani a murit dupa o operatie estetica la sani.

Observator Special: Ce mesaje transmitem prin hainele din garderoba: diferenta subtila dintre vulgar si sexy... O masina a deparat si a patruns pe linia tramvaiului 41! O tanara a fost ranita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x