Antena Căutare

Observator Special: Ce mesaje transmitem prin hainele din garderoba: diferenta subtila dintre vulgar si sexy

Ce reprezinta hainele: moda sau necesitate? Depinde, de la om la om. Unii nu dau doi bani pe moda, iar singura lor dorinta este sa fie imbracati decent si curat. Altii sunt disperati daca nu au in garderoba hainele pe care le vad in reviste. Nu conteaza ca arata ridicol in ele, nu conteaza daca sunt mai mult dezbracati decat imbracati, asta e: sunt in trend. Totusi, nu cumva facem greseli enorme din aceasta dorinta de a fi mereu in pas cu moda? Ce ni se potriveste si ce nu ni se potriveste? Si, mai ales, ce mesaj incercam sa transmitem lumii atunci cand ne imbracam asa cum ne imbracam?

O tinuta sexy sau una lejera? Ce prefera romanii? Reporterii Observator i-au supus pe acestia la un test. Au vrut sa vada cat de mult mai conteaza hainele.in ziua de azi. Si daca proverbul "haina il face pe om" mai are vreo semnificatie.

Locul a fost ales, tinutele - total diferite - au fost alese, asa ca experimentul este gata sa incepa. In aceeasi locatie, dar cu doua tinute total diferite, reporterii Observator u vrut sa vada care sunt reactiile romanilor.

In doar 5 minute, apar primele reactii. Un tanar increzator ii cere deja numarul de telefon fetei. Ce mai conteaza ca domnul din imagine era insotit - mai devreme - de iubita lui?! E clar! Porti fusta scurta, trebuie sa te astepti ca numerele de telefon si complimentele sa curga rau.

Nici barbatii trecuti de varsta a doua nu sunt indiferenti in fata frumosului. Doar ca au maturitatea sa actioneze mai prudent. Vezi despre ce e vorba in GALERIA VIDEO!

Deci rezultatul primului test este limpede precum cristalul. Dar experimentul trebuie sa continue, asa ca reporterul se "ambaleaza" urgent in tinuta numarul doi. Reactiile… niciuna. Oameni trec mai departe, isi vad de treburile lor.

Este mai mult decat evident: hainele ne scot din anonimat.

Specialistii insa ne atrag atentia: linia dintre sexy si vulgar este foarte subtire. O singura alegere proasta, la nivel de machiaj, pantofi sau accesorii, ne poate distruge imaginea.

“ Aparentele de multe ori inseala. Este pacat sa ai o atitudine sau o tinuta care te arunca intr-o zona din care tu nu faci parte. Oamenii ar trebui sa se imbrace in functie de personalitate, in functie de preocupari, in functie de pasiuni. Ar trebui sa-si asorteze tinutele la silueta, la ten si la gusturi. Iti dai seama de foarte multe lucruri atunci cand vezi un om imbracat intr-un anumit fel”, este de parere designerul Adina Buzatu.

Un lucru este cert. Tinuta trebuie adaptata in functie de mesajul pe care dorim sa-l transmitem celor din jur. Tocmai de aceea, e bine sa nu ne imbracam. "ieftin"

Toata lumea stie ca prima impresie conteaza. De aceea este bine sa pastram un nivel de decenta, pentru a nu ne trezi ca unii oameni ne evita, pentru ca traiesc cu senzatia ca s-ar compromite daca s-ar afisa in preajma noastra.

Observator Special: Ce stiu satenii despre gripa aviara: ca le-au fost omorate gainile!... Trupul femeii care a murit dupa o operatie de lipoaspiratie a fost dus acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x