Căutare Live

Trupul neînsuflețit al unei femei ucise de coronavirus a stat 30 de ore în casă. Vecinii sunt terorizați: „Mă pot îmbolnăvi și eu!”

Epidemia aruncă în haos autorităţile. În Bucureşti, o femeie a fost răpusă de virus în propria casă, dar angajaţii statului au avut nevoie de 30 de ore, pentru a ridica trupul neînsufleţit.

Femeia de 66 de ani locuia singură într-un apartament de la etajul zece al unui bloc din cartierul Giulesti. Fiica ei e plecata la munca in Germania.

O îngrijitoare trecea de câteva ori pe săptămână sa se asigure că bătrâna are tot ce-i trebuie. Ea este cea care a găsit o vineri dimineata fara suflare în casă.

Femeia s-ar fi infectat la centrul de dializă din Bucureşti, implicat într-un scandal uriaş după ce pacienţi şi asistente s-au îmbolnăvit deoportivă. Vestea morţii i-a panicat pe vecini care au alertat autoriăţile.

Vecinii s-au baricadat în case şi au aşteptat în balcoane autorităţile.

După mai bine de 30 de ore de cand apropiaţii au anunţat decesul, au sosit doi angajati ai unei firme de pompe funebre. Oamenii si au izolat costumele de protecţie cu scotch şi şi-au acoperit încălţămintea cu saci de gunoi.

La o oră dupa ce trupul femeii a fost scos din bloc, o echipa a Primăriei a sosit să facă dezinfecția scării.

Ce s-a întâmplat în Țăndărei, al doilea oraș în carantină din România, după anunțarea ordonanței militare. Un bărbat, pr... Pacienții cu coronavirus, internați la Institutul Matei Balș imploră să fie lăsați să se trateze acasă: „Pentru ce? Nu a...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x