Antena Căutare

Tulcea: O familie a traversat o tara sub cod portocaliu cu bebelusul mort in masina

O familie din Tulcea a traversat o tara sub cod portocaliu ca sa-si poata ingropa bebelusul mort. Chemati sa ia trupul copilului de la un spital din Capitala, drumul spre casa s-a dovedit un cosmar pentru parintii indurerati. Au fost nevoiti sa se lupte cu natura, cu zapada care a cazut fara incetare, dar nici la oameni nu au gasit intelegere mereu. Doar dupa o interventie telefonica la Antena 3, familia a fost ajutata sa ajunga inapoi acasa.

Copilul pe care il duceau spre groapa avea doar cateva saptamani. S-a nascut cu o malfomatie la inima si a fost operat la spitalul Marie Currie din Capitala. Nu a supravietuit, dar nici spitalul nu mai putea sa-l tina.


Sfasiati de durere, parintii si matusa bebelusului voiau sa ajunga acasa. Iarna cumplita a facut insa ca tragedia din sufletul lor sa apese si mai tare. Tatal s-a macinat o saptamana intreaga la Tulcea, departe de sotie si de fiul sau.

N-au putut sa ajunga la Bucuresti decat ieri dimineata. Cu copilul in sicriu, cu crucea in masina si cateva jucarii de plus, au plecat spre Tulcea putin dupa ora pranzului. Au gasit intelegere si ajutor, iar echipajele si masinile de deszapezire au mers inaintea lor.

Disperati, parintii au cerut ajutor si au sperat ca vor gasi pe cineva caruia sa-i pese. Iar minunea s-a intamplat chiar in timp ce matusa copilului vorbea la telefon cu reporterul Observatorului.

Au ajuns la Slobozia dupa alte peripetii. Si, chiar daca era noapte deja, oamenii nu au ramas sa se odihneasca nici macar o clipa. Si-au continuat drumul catre Tulcea si au ajuns acasa spre dimineata. Dupa aproape 24 de ore de drum greu.

Pagube de zeci de milioane de euro la Electrica S.A. in urma fenomenelor meteorologice extreme... Cursuri suspendate in peste 3.000 de scoli din judetele Buzau, Prahova si Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x