Căutare Live

Eroi la Eforie. Turiștii de pe plajă au salvat trei salvamari, care intraseră să scoată un bărbat băut din mare - Video

Scene uimitoare au fost surprinse in imagini pe plaja din Eforie Nord, acolo unde trei salvamari au fost pe punctul să se înece încercât să scoată din valurile mari un turist băut, care a ignorat steagul roșu. Turiștii de pe plajă au făcut lanț uman și i-au adus la mal.

Focus Press: Lanț uman pentru salvarea unui bărbat, la Eforie

pressnews.ro

Trei salvamari au intrat în mare pentru a scoate un bărbat aflat în stare de ebrietate, care fusese luat de curenţi şi se îndrepta spre larg. Salvamarii şi turistul aveau dificultăţi în a reveni la ţărm din cauza valurilor puternice, moment în care zeci de turiști le-au sărit în ajutor. Oamenii au făcut un lanț uman și i-au adus pe toți patru în siguranță la țărm.

Salvamari salvați de turiștii de pe plajă, la Eforie Nord

Şeful Serviciului Salvamar din Eforie, Gheorghe Vătămănescu, a declarat pentru News.ro, că oamenii de pe plajă s-au mobilizat şi i-au ajutat pe salvamari să ajungă în siguranţă la ţărm.

“O persoană în stare de ebrietate a intrat în mare, a ignorat toate semnele salvamarilor, a fost luată de curenţi şi se ducea în larg. Au intrat trei salvamari după el, nu a cooperat în niciun moment cu aceştia, nu a vrut să i se pună tubul de salvare, să vină în siguranţă la mal. Salvamarii s-au chinuit să îl aducă la ţărm, între timp au obosit. Oamenii de pe mal s-au mobilizat şi au făcut un lanţ uman şi i-au scos şi pe salvamari şi pe persoana în stare de ebrietate”, a declarat Gheorghe Vătămănescu.

Citește și:

O nouă înșelătorie pe litoral! Escrocii se folosesc de copii și iau banii oamenilor fără a le mai da nimic la schimb

Pe plajă era arbodat steagul roșu din cauza valurilor

El a mai spus că pe plaja din Eforie este arborat steagul roşu, care interzice scăldatul deoarece valurile sunt mari şi curenţii puternici, dar că oamenii ignoră sfaturile salvamarilor şi intră în mare, punându-şi astfel viaţa în pericol.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Carantina din comuna Gornet, anulată de magistrați. Ce se întâmplă cu cele patru milioane de euro solicitate de locuitor...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri