Antena Căutare

Turistii ucrainieni, basarabeni si rusi au petrecut Ajunul Craciunul in statiunile romanesti

Pentru cei mai multi dintre noi, sarbatorile de iarna au trecut, insa pentru altii abia acum incep. Ortodocsii de rit vechi sarbatoresc astazi Craciunul. Mii de basarabeni, ucrainieni, rusi sau sarbi s-au uitat azi noapte sub brad, in statiunile montane de la noi, dar nu inainte sa petreaca romaneste.

Colindatorii au dat startul petrecerii in Poiana Brasov. Apoi, le-au facut loc pe scena dansatorilor profesionisti. Petrecaretii n-au putut sa stea departe de ringul de dans, asa ca s-au prins repede in hora. Dupa cateva hore, unii turisti s-au intors la mese sa-si traga sufletul si sa mai ciocneasca un pahar.

Totul a fost grozav si pentru turistii care au petrecut Ajunul Craciunului pe stil vechi in hotelurile si pensiunile din Sinaia. Domnii s-au incins si mai tare pe ritmurile muzicii arabesti. La miezul noptii, petrecaretii au avut parte de un foc de artificii.

A fost petrecere mare si la Sovata, in Mures. Si nu doar atmosfera a fost pe placul turistilor. Bucatarii s-au pregatit temeinic pentru cina festiva. Petrecaretii au chefuit pana spre dimineata, si au promis ca astazi vor continua distractia pe partii

Mircea Albulescu, internat de urgenta la spitalul Floreasca... Cele mai importante traditii ale ortodocsilor care sarbatoresc Craciunul pe rit vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x