Căutare Live

Imaginea nepăsării oamenilor! Turnul Cetății Medievale din Orăștie a ajuns WC public

În loc să fie tratată ca un obiectiv turistic, Cetatea medievală Orăştie se transformă, încet, în groapă de gunoi!

În loc să fie tratată ca un obiectiv turistic, Cetatea medievală Orăştie se transformă, încet, în groapă de gunoi! De vină ar fi chiar localnicii, care s-au obişnuit să arunce resturi şi să lase mizerie între pereţii vechi de mai bine de jumătate de secol. Deşi există un proiect în valoare de 5 milioane de euro pentru reabilitarea monumentului, autorităţile spun că nici nu reuşesc să cureţe bine zona şi că, de multe ori, gunoaiele apar de pe o zi pe alta.

Cetatea medievală a Orăştiei este situată chiar în centrul oraşului şi este considerată unul dintre obiectivele turistice din judeţul Hunedoara.

Pentru unii localnici, însă, monumentul nu valorează mai mult decât o groapă de gunoi. Nu puţini sunt cei care lasă mizerie chiar în incinta cetăţii. Autorităţile locale spun că zona este curăţată regulat, dar unii oameni pur şi simplu nu respectă curăţenia.

Pentru reamenajarea Cetăţii Orăştie este aprobată deja o finanţare de câteva miloane de euro.

Este oficial! Copiii abandonați nu vor mai fi duși în centrele de plasament. Care va fi soarta copiilor fără părinți... Omul de afaceri, Ștefan Mandachi, dezvăluiri impresionante: „Imediat după moartea mamei mele nu am moștenit nimic”...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri