Antena Căutare

Ce a răspuns tânăra din Constanța, acuzată că a furat 40.000 de euro din donațiile pentru o fetiță cu leucemie

Florentina Gavrilă, tânăra din Constanța acuzată de o familie că a furat banii fetiței lor Adelina, bolnavă de leucemie a oferit primele declarații presei.

Informații de ultimă oră! Care sunt primele declarații pe care le-a dat Florentina Gavrilă, tânăra din Constanța acuzată că a furat 40.000 euro din donațiile strânse pentru Adelina, fetița bolnavă de leucemie: ,,Banii sunt în contul meu...''

Florentina Gavrilă, tânăra din Constanța acuzată de o familie că a furat banii fetiței lor Adelina, bolnavă de leucemie a oferit primele declarații presei. Este vorba de o sumă de 40.000 de euro, pe care tânăra i-a strâns din donațiile oamenilor pentru a ajuta-o pe Adelina Juncu, bolnavă de leucemie.

Florentina Gavrilă a explicat că nu a fugit cu banii în Italia, dar că aceasta și-a deschis în Italia un cont, deoarece, strângerile de fonduri nu pot fi initiate de persoane fizice în România. Fata i-a asigurat pe părinții micuței Adelina, că în momentul în care va ajunge în țară, le va transfera banii pentru tratament.

Click pentru detalii: https://observator.tv/eveniment/reactie-tanara-acuzata-furat-bani-donatii-fetita-285915.html

A intrat cu un cuțit într-un liceu din Ploiești, la o lună după ce a fost înjunghiată o profesoară! Ce voia să facă... Facturile la curent și telefonie cresc în perioada următoare! Ce anunță specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x