Antena Căutare

ULTIMĂ ORĂ! Mario Iorgulescu a fost pus oficial sub acuzare în dosarul accidentului rutier

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF a fost pus oficial sub acuzare în dosarul accidentului rutier. Procurorii italieni i-au adus la cunoștință decizia în dosarul accidentului de pe șoseaua Chitilei din București, în urma căruia un bărbat de 25 de ani și-a pierdut viața.

Vă reamintim că Mario Iorgulescu, în luna septembrie a aceastui an, a pierdut controlul volanului bolidului de 300.000 de euro în timp ce venea spre Capitală, a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar şi al cărui conducător, Dani Vicol, de 25 de ani, tată a doi copii, a decedat pe loc în urma impactului.

Starea actuală de sănătate a fiului presedintelui LPF este una bună. Acesta a fost transferat de la spitalul Elias la un spital din Italia unde a fost stabilizat.

Revoltător! Polițistul din Olt care a bătut o femeie a mai fost cercetat disciplinar! Pentru ce i-a fost redus salariul ... Caraş-Severin: Incendii la fondul forestier, în zonele Cornereva şi Rusca Teregova; misiunea este extrem de dificilă, po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x