Antena Căutare

Ultimul salut pentru Patrick Ekeng! Imagini tulburătoare cu soţia, lângă sicriul fotbalistului, depus pe stadionul Dinamo

Scene tulburătoare pe stadionul Dinamo, acolo unde suporterii îşi iau "adio" de la fotbalistul Patrick Ekeng. Soţia fotbalistului a izbucnit în lacrimi, în momentul în care pe un ecran imens a fost prezentat un film în memoria regretatului sportiv.

Scene tulburătoare pe stadionul Dinamo, acolo unde suporterii îşi iau "adio" de la fotbalistul Patrick Ekeng. Trupul neînsuflețit al celui care a căzut răpus pe teren a fost depus pe stadionul Dinamo.

Soţia fotbalistului a izbucnit în lacrimi, în momentul în care pe un ecran imens a fost prezentat un film în memoria regretatului sportiv.

Patrick Ekeng a murit vineri seara după ce a căzut pe teren, fără să fie atins de nimeni. Fotbalistul a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca, acolo unde medicii s-au chinuit mai bine de o oră și jumătate să-l readucă la viață.

Ești plecat la muncă, în străinătate? Dacă te întorci, statul îți dă 150.000 de euro, pe loc... Prevederea privind modificarea vârstei minime pentru obținerea permisului de conducere nu se regăsește în Proiectul Codu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x