Antena Căutare

Umilinţă pentru oamenii bolnavi de cancer! Pacienţii au stat şi azi cu orele la coadă în faţa Institutul Oncologic Bucuresti

Bolnavii de cancer din România luptă nu doar pentru viaţă, ci şi pentru demnitate. E a doua zi în care la Institutul Oncologic Bucuresti au fost cozi şi nervi. Veniţi din toată ţara, pacienţii suportă cu greu statul in picioare, filtrele si testarea COVID pentru a ajunge la tratamente vitale.

Conducerea institutului spune că nu are cum să facă ordine cu cei care se îngrămădesc la intrare.

Ora 7 dimineaţa - Institutul Oncologic din Bucureşti. Zeci de pacienţi aşteptă în frig şi în ploaie, la grămadă, să intre în spital.

Atenție la ce mască de protecție cumperi! Ce informații esențiale trebuie să verifici, pe etichetă

Mulţi dintre ei trebuie să facă şi testul pentru COVID-19, obligatoriu înainte de începerea tratamentului. Probleme sunt în toată ţară. Aproximativ două milioane de bolnavi cronici, printre care şi pacineţii de la oncologie, nu au putut merge la consultaţii sau la tratament din cauza crizei generate de COVID.

Situaţia pacienţilor de la Oncologie este critică în toată ţara

Cum stabilesc poliţiștii amenzile pentru cei care nu poartă mască! Cine scapă cel mai ieftin și cine poate plăti până la 2.500 de lei!

Preşedintele Asociaţiei Bolnavilor de Cancer spunea, în timpul stării de urgenţă, că aproximativ 2 milioane de pacienţi CRONICI PRINTRE EI ȘI ONCOLOGIE nu au acces la servicii.

„Atenție, poate fi periculos!”. De ce nu ar trebui să lași dezinfectant de mâini în mașină

După două luni de stare de urgenţă, în care mulţi dintre pacienţi nu au putut veni la consultaţii, aşa-zisa revenire la normalitate a sistemului sanitar a început cu nervi şi cozi lungi.

Da, masca este obligatorie în taxiuri, în gări, în trenuri sau în instituţii publice! Însă mulţi par să fi uitat acest l... Guvernul a aprobat măștile gratuite! Care sunt românii ce vor beneficia de acest privilegiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x