Antena Căutare

Cum stabilesc poliţiștii amenzile pentru cei care nu poartă mască! Cine scapă cel mai ieftin și cine poate plăti până la 2.500 de lei!

Amenzile pentru cei care nu poartă măști de protecție sunt cuprinse, începând de  luni, 18 mai, între 500 lei şi 2.500 de lei. Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, Dumitru Coarnă, a explicat cum vor stabili agenții limita sancțiunilor pe care le vor da. 

Cum stabilesc poliţiștii amenzile pentru cei care nu poartă mască! Cine scapă cel mai ieftin și cine poate plăti până la 2.500 de lei!
Cum vor hotărî poliţiștii amenzile pentru cei care nu poartă mască! Cine scapă cel mai ieftin și cine ar putea plăti până la 2.500 de lei! | hepta.ro

Diferenţa între minim şi maxim este mare, iar potrivit liderului Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, fiecare agent apreciază dacă aplică minimul sau maximul sancţiunii în funcţie de comportamentul cetățenilor.

„El ce face ca să stabilească? Se uită la contravenient: e în vârstă, nu are antecedente, a avut un comportament corect, recunoaşte fapta. Când discut cu el aceste lucruri şi analizez, de ce să-i dau omului 2.500 lei, îi dau minimul, 500 lei”, a declarat, pentru Mediafax, Dumitru Coarnă.

Previziune înfiorătoare, de la OMS! Când va lovi al doilea val de COVID-19, de fapt, în Europa! „Atenție! Nu e timp de sărbătorire!”

Cei care fac scandal, nu recunosc că au greşit și nu se legitimează se încadrează la circumstanţe agravante şi pot fi amendați cu 2.500 lei, adică maximul prevăzut de lege.

„Dacă omul vine şi spune: „Am greşit, nu mai fac, e pentru prima oară” înseamnă circumstanţe atenunate şi poliţistul poate să-mi aplice chiar avertisment. Atenţie mare, poliţistul poate să aplice şi avertisment conform OG 2/2001”, a mai explicat Coarnă.

Ce amenzi vor putea fi date în starea de alertă! Ce greșeală ar urma să coste până la 15.000 de lei!

În 15 zile de la comunicarea procesului verbal corespunzător se poate plăti jumătate din amendă.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Doi tineri din Prahova, care au sechestrat o fată de 17 ani pe care intenţionau să o folosească pentru practicarea prost... Suceava, din nou în alertă! Cadre medicale infectate "pe capete" cu coronavirus, de pacienți aduși din alte ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x