Antena Căutare

Scene şocante în Gara de Nord! Oamenii care au călătorit cu CFR, până în Capitală, la 4 grade Celsius în tren, au blocat calea ferată

Umilinţa călătorilor a atins astăzi cote alarmante în Gara de Nord din Bucureşti. Sătui să aştepte plecarea trenului în picioare, înghesuiţi în două vagoane, pasagerii s-au aşezat pe liniile de cale ferată. Nu a fost suficient însă. Când au crezut că în sfârşit au rezolvat problema, oamenii au fost lăsaţi să aştepte alte două ore până când garniturile au plecat spre Craiova.

Umilinţa călătorilor a atins astăzi cote alarmante în Gara de Nord din Bucureşti. Sătui să aştepte plecarea trenului în picioare, înghesuiţi în două vagoane, pasagerii s-au aşezat pe liniile de cale ferată. Nu a fost suficient însă.

Când au crezut că în sfârşit au rezolvat problema, oamenii au fost lăsaţi să aştepte alte două ore până când garniturile au plecat spre Craiova.

Starea deplorabilă a vagoanelor a fost încă o dată simţită pe propria piele şi de călătorii unui tren care a venit din Suceava. Oamenii au călătorit la o temperatură de patru grade, după ce sistemul de căldură a cedat.

Guvernul vine cu veşti şoc pentru români! Ce se întâmplă cu prețurile de la 1 ianuarie 2019... Trei cutremure s-au resimțit în România azi! Ce anunță specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x