Antena Căutare

Un adolescent de 18 ani, băgat în comă, pentru o bucată de pământ! Tânărul a încercat să își apere tatăl de furia unui vecin

Un adolescent de 18 ani din judeţul Vaslui a ajuns, pe mâinile medicilor, în comă profundă în urma unui scandal! Tatăl băiatului s-a luat la ceartă cu un vecin, din cauza unui teren, iar tânărul s-ar fi băgat între cei doi să-i despartă, dar din păcate a ajuns chiar el victimă. Adolescentul se zbate, acum, între viaţă şi moarte.

Vecinii susţin că nu ar fi prima ceartă dintre cei doi bărbaţi, aceştia fiind cunoscuţi în comună drept scandalagii.

„Nu e normal, sunt prea apucaţi pentru o palmă de pământ, pentru nişte iarbă să îţi dai în cap?

Am văzut când se băteau, se tăvăleau acolo jos, dar când ia dat ta-su în cap, nu am văzut”, a spus un localnic.

Ce s-a descoperit în sângele unui pacient vindecat de COVID-19: „Nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta. Am fost infectat în martie”

Se pare că tatăl băiatului ar fi încercat să îl lovească pe vecinul său cu o sticlă, acesta s-a ferit, iar victimă a ajuns chiar propriu său fiu.

„Echipajul medical sosit la faţa locului au găsit copilul inconştient, în comă profundă cu leziuni severe la nivelul capului. au cerut sprijinul unui elicopter din Centrul Universitar Galaţi”, a declarat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt SAJ Vaslui.

Specialiștii au recunoscut! Situația reală a infectărilor, departe de cifrele oficiale: „Numărul de cazuri este și de 20 de ori mai mare decât cel depistat”

Adolescentul se află acum în comă de gradul IV la Spitalul Judeţean Galaţi şi se zbate între viaţă şi moarte.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabilii cu exactitate de la ce a pornit scandalul, dar şi cum a ajuns tânărul victima propriului tată.

Evaluare Națională 2020. Subiecte cu grad de dificultate ridicat, anul trecut, la Matematică. Ce-i așteaptă pe elevi anu... 12 lei pentru fiecare lucrare corectată, plus alte indemnizații pentru profesorii de la Evaluarea Națională și Bacalaure...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x