Antena Căutare

Ce s-a descoperit în sângele unui pacient vindecat de COVID-19: „Nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta. Am fost infectat în martie”

Un bărbat infectat cu noul coronavirus și vindecat, în luna martie, s-a supus unei serii des teste, pentru a-i ajuta pe experții în domeniu să poată înțelege mai bine ce șanse avem ca, anu viitor, să evităm o nouă pandemie de COVID-19.

Ce s-a descoperit în sângele unui pacient vindecat de COVID-19: „Nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta. Am fost infectat în martie”
Ce s-a descoperit în sângele unui pacient vindecat de COVID-19: „Am fost infectat în martie. Nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta” | Profimedia

Un jurnalist britanic a fost infectat cu noul coronavirus la începutul lunii martie. După ce s-a vindecat, Ben Lazarus a făcut trei teste separate de detectare a anticorpilor COVID-19. Rezultatul a fost negatic, de fiecare dată.

Există oameni care nu vor dobândi imunitate la COVID-19?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Stropit cu formol, izolat în saci de plastic” Un bărbat de 53 de ani a murit cu zile, pentru că ar fi fost suspect de COVID-19. Era NEGATIV!

Concluziile nu sunt tocmai încurajatoare. În utima vreme, se tot vorbește despre imunitatea pe care cei care se vindecă de boală o pot dobândi. Se pare că teoria este falsă sau, pur și simplu, nu toți cei infectați au capacitatea de a se imuniza.

Există studii ce arată că, într-adevăr, unul din zece pacienți care au avut Covid-19 nu produc suficienţi anticorpi pentru a împiedica o viitoare infectare cu același virus. Dr. Rupert Beale, un expert în virusuri la Francis Crick Institute, Londra, spune că studiile au descoperit că pacienţii care au avut Covid-19, dezvoltă anticorpi în maxim 50 de zile.

„Tati e însărcinat! O să nască în august!” Un bărbat transgender va aduce pe lume al doilea copil: „Sarcina a fost un șoc total. Nu a fost plănuită”

Te poți infecta de mai mute ori cu noul coronavirus? Ce spun specialiștii

O altă variantă prezentată de experţi este că unele persoane dezvoltă un nivel atât de scăzut de anticorpi încât aceştia nu sunt detectaţi de teste.

Beale spune că studiile arată că peste 99 la sută dintre pacienţi vor dezvolta „o formă de imunitate, după o perioadă de timp post-infecţie”.

Adio, măsuri de relaxare?! Următoarele zile sunt critice, spun experții din Ministerul Sănătății: „Creșterea este semnificativă”

Ben Lazarus spune că ceea ce ar vrea el să ştie este dacă este imun la noul coronavirus sau ar putea fi infectat din nou. Iar răspunsul dat de toţi specialiştii la această întrebare este că „nimeni nu pare să ştie sigur”.

Preşedintele Academiei de Ştiinţe ale Arcticii de la Sankt Petersburg, Valeri Mitko, acuzat de Moscova de înaltă trădare... Nepoata lui Michael Jackson, înjunghiată de șapte ori, în plină stradă! Imagini șocante, surprinse imediat după atac - F...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x