Antena Căutare

Acest ALIMENT pe care îl consumă copiii tăi ar putea fi retras DEFINITIV de pe piaţă!

Autorităţile bulgare vor ca un aliment extrem de popular printre consumatori să fie scos de pe piaţă. Acesta ar fi periculos pentru organism!

Autorităţile bulgare vor ca un aliment extrem de popular printre consumatori să fie scos de pe piaţă. Acesta ar fi periculos pentru organism!

Experţii din cadrul Agenţiei bulgare pentru siguranţa alimentară susţin că un consum constant de margarină este potenţial periculos deoarece grăsimile trans sunt greu de digerat şi încetinesc metabolismul, ceea ce poate provoca diverse boli, relatează site-ul Novinite.com. Margarina este foarte populară în Bulgarie graţie preţului său mic comparativ cu untul şi este de multe ori prezentată ca bună pentru copii şi ca prevenind bolile cardiace.

Recent, Administraţia americană pentru alimente şi medicamente a decis că uleiurile hidrogenate, de tipul margarinei, nu mai sunt considerate sigure pentru consum.

Citeşte mai multe pe Antena3.ro!

Veste proastă pentru şoferii începători: NU mai pot conduce singuri!... Poliţia de pe aeroportul Heathrow a fost şocată când s-a uitat în bagajele a două românce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x