Alertă în județul Prahova, unde au explodat cazurile de coronavirus. Un bărbat, angajat al Consiliului Județean, a murit. Zeci de colegi sunt în izolare

Un angajat al Consiliului Județean Prahova și-a pierdut viața după ce a fost infectat cu noul coornavirus. Mai mulți colegi de-ai acestuia se află în prezent în izolare, ei urmând să fie testați.

Alertă în județul Prahova, unde au explodat cazurile de coronavirus. Un bărbat, angajat al Consiliului Județean, a murit. Zeci de colegi sunt în izolare

observatorulph.ro/

Potrivit informațiilor furnizate de președintele CJ, Bogdan Toader, bărbatul era angajat al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene, iar de curând a fost în concediu, el întâlnindu-se cu sora sa care a venit din Spania.

În urma confirmării infectării cu noul coronavirus, mai mulţi angajaţi ai direcţiei cu care bărbatul a luat contact în ultimele două săptămâni au fost trimişi în izolare la domiciliu, urmând să fie testaţi.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

"Conducerea Consiliului Judeţean Prahova, prin preşedintele Bogdan Toader, îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova", se arată într-un mesaj postat, luni, pe pagina de Facebook a CJ.

Explozie de cazuri de coronavirus în județul Prahova, în ultimele 24 de ore

Potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, luni, în ultimele 24 de ore, în România, au fost raportate 733 de cazuri de coronavirus. Dintre acestea, cele mai multe cazuri de îmbolnăvire, respectiv 91, au fost raportate în județul Prahova. Urmează Capitala, cu 64 de noi îmbolnăviri, și județele Argeș - 56 și Iași - 52.

Știa că este COVID-19 pozitiv, dar a ieșit la iarbă verde, cu prietenii. Polițiștii l-au prins la Sinaia: „Am vrut să facem picnic”

Aproape 500 de persoane se află la ATI în spitalele COVID-19 din România

În secțiile COVID din țară, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.472. Dintre acestea, 497 sunt în secțiile de Terapie Intensivă.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri