Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Un băiat de 15 ani din Iași a înfipt cuțitul în inima unui vecin, ca să-și apere tatăl! Ce pedeapsă a primit de la judecători

Caz șocant în Iași! Un copil de doar 15 ani a fost condamnat pentru omor, după ce a înjunghiat un bărbat folosind un cuțit. Adolescentul a încercat să își apere tatăl, care se certa cu cel atacat.

Ce pedeapsă a primit minorul de 15 ani, acuzat de omor

Recent, judecătorii au decis recent sentința în cazul lui Gabriel S., un băiat în vârstă de 15 ani care, trezit brusc din somn, a înjunghiat pe bărbatul cu care tatăl său se certa.

BĂIAT DE 15 ANI DIN IAȘI, ACUZAT DE OMOR

Incidentul a avut loc în toamna lui 2019, în Satul Nou din comuna Belcești. Tatăl și fiul se aflau în casa unui prieten de familie.

citește și: O elevă de 14 ani a trimis poze sexy unui băiat de pe internet, dar a descoperit că e profesorul ei! Ce a urmat

„La un moment dat, în timp ce băiatul dormea, între gazdă și tatăl minorului a izbucnit un conflict spontan. Cei doi au început să se certe și să se îmbrâncească. Fiind trezit din cauza zgomotelor din cameră, minorul s-a ridicat din pat, a pus mâna pe un cuțit și a început să îl înfigă în rivalul tatălui său”, a menționat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Un băiat de 15 ani din Iași a înfipt cuțitul în inima unui vecin, ca să-și apere tatăl! Ce pedeapsă a primit de la judecători

Ce pedeapsă a primit băiatul de 15 ani din Iași, acuzat de omor

Când echipajele de la ambulanță au venit, victima era deja decedată și încăperea în care s-a petrecut atacul era plină de sânge. Medicii legiști au descoperit că decesul a fost unul violent, ca urmare a unei plăgi intra-cardiace.

citește și: „Eu l-am făcut, eu îl omor!” - Și-a sfârtecat bebelușul de doar trei săptămâni, pentru că Andreea, iubita lui, n-a vrut să facă amor cu el

Magistrații au analizat cazul și au ajuns la concluzia că băiatul este vinovat de omor. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au comunicat și pedeapsa pe care urmează s-o execute atacatorul minor. Băiatul urmează să fie internat într-un centru de detenție pe o perioadă de șapte ani, anunță cei de la bzi.ro.

Recomandari