Antena Căutare

Un băiețel de opt ani a murit ca un erou, încercând să-și salveze surioara din flăcările ce le-a cuprins locuința. Mama acestora, distrusă: ”Mi-au murit copiii!”

Un băiețel de opt ani a murit ca un erou, după ce a ales să se întoarcă în locuința cuprinsă de flăcări pentru a-și salva surioara. 

Un băiețel de opt ani a murit ca un erou, încercând să-și salveze surioara din flăcările ce le-a cuprins locuința. Mama acestora, distrusă: ”Mi-au murit copii!”

Brayden, în vârstă de opt ani, a fost găsit mort pe holul ce ducea în camera surorii sale. Fratele lui, Lucas, în vârstă de șase ani, cu care împărțea camera, a supraviețuit incendiului.

Familia băiețelului crede că băiețelul a murit încercând să-și salveze surioara mică, Arianna, în vârstă de nouă luni, care și-a pierdut viața.

Un băiețel de opt ani a murit ca un erou, încercând să-și salveze surioara din flăcările ce le-a cuprins locuința. Mama acestora, distrusă: ”Mi-au murit copiii!”

Incendiu violent în deşertul din Egipt. Flăcările şi fumul puternic se putea observa de la kilometri distanţă

Trei persoane aflate în casă, între care și Lucas, au supraviețuit incendiului, acestea evacuându-se în momentul în care au pornit alarmele de incendiu.

Tatăl copiilor a încercat să intre în locuință pentru a-și salva copii, însă din cauza flăcărilor a fost nevoit să rămână.

Angela Martin, bunica lui Brayden, a spus că incendiul ar fi fost provocat de un radiator, care fusese cumpărat de curând și pe care-l foloseau pentru a încălzi camera copiilor.

21 de oameni au fost răniţi într-un incendiu uriaş care a cuprins o navă de luptă a Statelor Unite

Doi dintre copiii familiei și-au pierdut viața, motiv pentru care părinții sunt devastați.

”Copiii mei au murit, micuții meu au murit, trăiesc un coșmar.”, a spus, printre lacrimi, mama acestora.

Des Cooke, tatăl lui Brayden, a fost trezit de alarma de incendiu, dar a reușit să-și salveze doar doi dintre copii.

Credit foto: The Sun

Focar după focar în România! 11 oameni depistați cu Covid, după ce au participat la un eveniment unde s-ar fi transmis v... Patriarhia, apel către credincioși! Reguli în Biserici, din 17 iulie, după prelungirea stării de alertă...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x